Avatar
11 september 2017 - Leids Congres Bureau plaatste:

LVB & Ouderschap

2e Landelijke studiedag LVB & Ouderschap

7 december 2017

 

Extra ondersteuning is vaker regel dan uitzondering bij ouders met een licht verstandelijke beperking. Het bieden van de juiste ondersteuning door de juiste mensen is daarom erg belangrijk.

Tijdens deze studiedag gaan we in op wat effectief is in de ondersteuning voor deze gezinnen en krijgt u een kijkje in de keuken van een bijzonder begeleid wonen project. Daarnaast is er aandacht voor de band tussen ouders en kind en krijgt u handvatten om het gesprek over een kinderwens aan te gaan en richting te geven.

 

Doelgroep
Klinisch geriaters, internisten-ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en management in de ziekenhuiszorg. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.

 

Datum en locatie

Donderdag 7 december 2017 in Aristo Amsterdam.

 

Kosten*

De kosten bedragen € 340,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij aanmelding vóór 2 oktober ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten € 315,00 p.p.

Collegakorting: €25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 2 oktober 2017 € 290,00, daarna € 315,00.

 

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor sociaal werkers (Registerplein), kinder- en jeugdpsychologen en orthopedagogen (NIP/NVO).

Zie onze website voor meer informatie. Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

 

Programma en inschrijven voor de 2e landelijke studiedag LVB & Ouderschap 

7 december 2017  -   7 december 2017
LVB & Ouderschap
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.