Avatar
11 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

GZ-psycholoog Ede Indigo 2017/427 (24 uur per week)

Ben jij een zelfstandige GZ-psycholoog die het in zich heeft binnen ons team samen te werken, contacten te leggen met samenwerkingspartners, een netwerk te beheren en bovendien effectief klachten weet te behandelen met behoud van zelfregie van cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Indigo is een jonge organisatie in de GGZ, ontstaan vanuit de visie om het gat tussen de huisarts en specialistische zorg op te vangen. Cliënten sneller kunnen helpen, zonder wachttijden. Minder zware trajecten bij matige tot licht-ernstige problematiek. Zo dicht mogelijk bij de leefomgeving van de cliënt. Mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Kom je werken bij Indigo als hulpverlener dan word je opgeleid in de Indigo werkwijze. Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.

De afdeling
Basis GGz Indigo Veluwe Vallei is een multidisciplinair team dat als doel heeft vraaggericht uiteenlopende klachten te behandelen in een, bij voorkeur, kortdurend behandeltraject. Wij bieden uiteenlopende behandelingen in de vier productgroepen van de BGGZ. Wij werken daarbij samen, hoofdzakelijk vanuit de wijk en minimaal vanuit de hoofdlocatie, met diverse huisartsenpraktijken en andere hulpaanbieders binnen de gezondheidscentra. Ons team bestaat uit GZ psychologen, een arts, SPV-en en een psychiater voor de lithiumpoli. Wij bieden twee opleidingsplekken voor de GZ-psycholoog en de Verpleegkundig Specialist.

Wat ga je doen?

  • Je werkt in het team van Indigo Veluwe Vallei, hoofdzakelijk vanuit de gezondheidscentra in de wijken;
  • je behandelt vanuit de visie van Indigo clienten met uiteenlopende klachten in de vier verschillende productgroepen van de BGGZ. Wij werken daarbij met het KOP model;
  • je werkt zelfstandig, deels alleen en deels samen met een collega. 

Wij verwachten enerzijds een zelfstandig werkende teamgenoot en anderzijds iemand die zich inzet om binnen het team en daarbuiten de samenwerking op te zoeken, kennis te delen en mee te werken aan een verdieping en verbreding van ons behandelaanbod.

Wat vragen wij van jou?

  • Psychologische vakkennis op academisch niveau, aangevuld met de beroepsopleiding GZ–psycholoog;
  • je hebt affiniteit met kortdurend behandelen;
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als ook met een multidisciplinair team samen te werken;
  • je schrikt niet terug voor het uitvoeren van werkzaamheden op een externe locatie, in de wijk, waar je je inzet om jouw kwaliteiten aan verwijzers kenbaar te maken en succesvolle behandelingen uit te voeren;
  • je houding is proactief en je bent in staat om snel te schakelen.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn. 

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband van 24 uur per week voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk voor de duur van een jaar. Indien je bereid bent om een min-max contract aan te gaan (24-36), waarbij je ook op andere locaties ingezet kunt worden, dan is de overeenkomst voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep: 65
Werkdagen: in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Helma Deenik, zorgmanager 0318 43 34 00, of Iris Vrieling, programmaleider 0318 43 35 23.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
25 september 2017

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden
Gesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

11 september 2017  -  25 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.