Avatar
12 september 2017 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Jeugdzorgwerker C M/V

Kenter jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland  JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders, doordat we voor complexe(re) problemen alle expertise in huis hebben. Daardoor bieden we een samenhangend, integraal aanbod van zorg en behandeling aan, zonder doorverwijzing. Die hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. 

Voor een nieuw op te zetten groep kijken wij zo spoedig mogelijk uit naar meerdere

Jeugdzorgwerkers C   M/V

Voor 24- 36 uur per week

Vacaturenummer 2017-83.

Kort verblijf groep Orion is een nieuw op te zetten groep in Haarlem.  De groep komt er voor kinderen vanaf de basisschool leeftijd waarvoor op dat moment geen pleeggezin beschikbaar is. Het doel van het verblijf is het creëeren van een veilige opvoedsituatie en het onderzoeken van het (sociale) netwerk op mogelijkheden voor perspectief.  Het verblijf zal daarom oa worden ondersteund door het SAFE team van Kenter. 

De belangrijkste taken

Je draagt zorg voor de dagelijkse groeps- en individuele begeleiding van de kinderen. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het hulpverleningsplan. Je bent mentor van 1 of meerdere kinderen en onderhoud de daarbij horende contacten. Je neemt een aandeel in het ontwikkelen en opbouwen van deze groep en het team. Het team wordt ondersteund door een gedragswetenschapper en een leidinggevende. Jeugdzorgwerkers verrichten ook licht huishoudelijke taken zoals koken voor het gezamenlijke avondeten en de was voor de kinderen.

De functie vraagt

Je beschikt minimaal over HBO SPH diploma of daarmee vergelijkbare kwalificatie. Je hebt ervaring in het werken met groepen en je hebt ervaring met het in teamverband begeleiden van kinderen met gedragsproblemen. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en je beschikt over een gezonde dosis humor. Tevens heb je geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht.

Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een contact voor een jaar. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 8 (min. € 2265,62 en max. € 3364,43 bruto per maand op fulltime basis). Verder bieden wij een boeiende baan en goede begeleiding.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Raggl, Leidinggevende, telefoon 06-81957060. Solliciteren kan uitsluitend door je brief en c.v. vóór 20 september 2017 via email te sturen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl Vermeld in je brief het vacaturenummer 2017-83.

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 26 september 2017.

12 september 2017  -  19 september 2017
Jeugdzorgwerker C    M/V
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.