Avatar
12 september 2017 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Begeleiders Pleegzorg / Jeugdzorgwerkers B M/V

 

 

Kenter jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland  JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders, doordat we voor complexe(re) problemen alle expertise in huis hebben. Daardoor bieden we een samenhangend, integraal aanbod van zorg en behandeling aan, zonder doorverwijzing. Die hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. 

Voor de afdeling Kenter Pleegzorg zoeken wij per direct:

Begeleiders Pleegzorg M/V

2017-81 is voor 32- 36 uur per week, jaarcontract

2017-82 is voor 20-30 uur ziektevervanging minimaal 6 maanden

De belangrijkste taken

Als begeleider pleegzorg begeleid je pleeggezinnen en bied je ondersteuning in de verschillende fasen van de plaatsing. Je stelt in overleg met onder andere de Jeugd en Gezinsbeschermer, ouders en pleegouders pleegzorgplannen op, voert deze uit en rapporteert hierover. Je voert evaluatiegesprekken, verstrekt informatie op het gebied van wet- en regelgeving en verwijst zo nodig door naar andere instanties. Je hebt een rol in het onderhouden van de contacten met en het ondersteunen van de eigen ouders van het pleegkind. Je werkt vanuit een team met begeleiders pleegzorg, twee leidinggevenden/gedragswetenschappers en ondersteuning van een secretariaat.

De functie vraagt

Een HBO/MWD- opleiding en ruime werkervaring in de pleegzorg en/of jeugdzorg (werken met ouders/gezinnen). Registratie bij SKJ is verplicht. Je hebt kennis van en/of sterke affiniteit met orthopedagogiek en bent bekend met systeemgericht werken. Je kunt je bewegen in het spanningsveld van de belangen van ouders, pleegkind, pleegouders en plaatsers. Je hebt ervaring in gespreksvoering en met het opstellen van schriftelijke rapportage. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende baan. Vacature 2017-81 is als gevolg van tijdelijke uitbreiding voor de duur van één jaar en vacature 2017-82 is wegens ziektevervanging voor 6 maanden. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.454,34 en max. € 3.665,68 bruto per maand op fulltime basis). Er wordt organisatiebreed gewerkt aan professionalisering.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion Kreuk en/ of Marieke van Diepen, leidinggevenden/gedragswetenschappers van Kenter pleegzorg, telefoon (023) 520 25 00. Je kunt solliciteren door een brief en een cv vóór 19 september as. te mailen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl o.v.v. vacaturenummer 2017-81 (32-36 uur/ jaarcontract) en/of 2017-82 (20-30 uur/ ziektevervanging 6 maanden).

De vacature staat zowel intern als extern tegelijk uit. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

12 september 2017  -  19 september 2017
Begeleiders Pleegzorg / Jeugdzorgwerkers B    M/V
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.