Avatar
12 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Pompestichting,36 uur p.w. 2017/485

Waar ga je werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen.

De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Opleiding en onderzoek

Pro Persona is een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten.

Toegepast (wetenschappelijk) onderzoek speelt een belangrijke rol om behandelingen te evalueren en te verbeteren.

De afdeling

De werving betreft een opleidingsplaats binnen het ForFACT team van Kairos in Tiel.

De opleiding gaat starten in 2018. Nog niet duidelijk is of de opleiding start per 1/1/2018 of 1/9/2018. Hoewel de opleiding in eerste instantie voor een belangrijk deel zal plaatsvinden bij ForFACT Kairos Tiel, zal in de loop van de opleiding duidelijk worden hoe de integratie van de forensische delen en de GGz-delen van de opleiding tot GZpsycholoog vorm gaat krijgen. Dit past binnen het beleid om geïntegreerde opleidingstrajecten te ontwikkelen met daarin forensische GGz- en reguliere GGz-onderdelen.

Wat ga je doen?

Je taken in de opleidingsperiode zullen worden toegesneden naar mogelijkheden binnen de organisatie, je eigen specifieke achtergrond en vereisten voor de opleiding. De precieze inhoud van het takenpakket kan afwijken van die van voorafgaande jaren. Je ontvangt adequate supervisie en werkbegeleiding.

Wat vragen wij van jou?

• Je voldoet aan de door het RCSW geformuleerde toelatingseisen voor de opleiding tot
gezondheidszorgpsycholoog en bent in het bezit van een LOGO-verklaring;

• je hebt sterke affiniteit met het forensische werkveld en de intramurale forensische zorg;

• je beschikt bij voorkeur over ervaring in het werken met forensisch psychiatrische patiënten;

• je bent voldoende flexibel om binnen deze organisatie je werkervaring op te doen;

• je bent in staat (of je kunt je voldoende ontwikkelen) om de verantwoordelijkheden en taken die specifiek zijn voor

deze functie goed in te vullen.

Opleidingsniveau: WO

Wij bieden

De psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog wordt, op voorwaarde van definitieve toelating tot de opleiding door het opleidingsinstituut RCSW in Nijmegen, tijdelijk aangesteld voor de duur van de opleiding, waarbij de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is gekoppeld aan de opleidingsovereenkomst die met het opleidingsinstituut wordt gesloten. De kosten voor het cursorisch onderwijs worden voor 50% vergoed door Pro Persona.

FWG functiegroep 60 (aanloopschaal 59).

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder vaste eindejaarsuitkering van 7,75%, regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mieke Frowein, praktijkopleider, (024) 35 53 888.

Procedure

Er zal in eerste instantie onder de medewerkers van Pro Persona worden geselecteerd.

Solliciteren

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Actuele%20vacatures/#loaded

Uiterste reactiedatum 17 september 2017

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 21 september, een eventueel tweede gesprek vindt plaats op

woensdag 27 september 2017.

12 september 2017  -  18 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.