Avatar
13 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Arts Arnhem Volwassenen behandeling 2017/480 (36 uur per week)

Waar ga je werken?
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:
• evidence-based en methodisch te werken;
• behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:
• kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management;
• een open en actiegerichte cultuur;
• focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling
De Opnamekliniek Volwassenen is een dynamische afdeling, waar zorg geleverd wordt aan cliënten uit het verzorgingsgebied Arnhem. De afdeling bestaat uit 3 units (2 gesloten, 1 open) met in totaal plaats voor 36 cliënten. Samen met de keten van Pro Persona Arnhem worden, ondanks vele opnames met een BOPZ indicatie en de hoge complexiteit, alternatieven ontwikkeld voor dwang en drang en worden vernieuwende zorgproducten ontwikkeld. Samen met het ambulante IHT team (Intensive Home Treatment) worden opnames voorkomen en verkort.

Wat ga je doen?

  • Je bent behandelaar binnen de klinische opnameafdeling (gesloten en open);
  • je bent onder supervisie van een psychiater verantwoordelijk voor de coördinatie van de medische zorg van patienten;
  • je verricht werkzaamheden in het kader van diagnostiek: het doen van intakes, medische diagnostiek en indicatiestelling;
  • taken in het kader van behandeling zijn: farmacotherapie, medische/psychiatrisch onderzoek en behandelingen;
  • je bent werkzaam binnen een multidisciplinair team bestaande uit de volgende disciplines: psychiater, Gz-psycholoog, vaktherapeuten, AIOS, maatschappelijk werkende en verpleegkundigen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent BIG-geregistreerd basisarts;
  • je bent in het bezit van een AGB-code;
  • je hebt affiniteit met de psychiatrie, bij voorkeur ervaring met klinische psychiatrische behandelingen;
  • je bent samenwerkingsgericht en kunt doel- en resultaatgericht handelen waarbij je het belang van de cliënt voor ogen hebt.

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 oktober 2017 tot 1 oktober 2018 (start medio oktober of 1 november is bespreekbaar).
FWG functiegroep 65
Werkdagen maandag t/m vrijdag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met R. van Rooij, zorgmanager kliniek volwassenen. Telefoon: 026-3124426, of 06-30265359. Aanwezig dinsdag t/m vrijdag.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
28 september 2017

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden
De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats, evenals de indiensttreding.

13 september 2017  -  28 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.