Avatar
14 september 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Applicatiebeheerder Facturatie en Zorg Informatie Systemen 2017/509 (32 uur per week)

Gezocht: een kei op zowel facturatie gebied als het beheer van zorginformatiesystemen!

Waar ga je werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. Kairos, onderdeel van de Pompestichting, biedt poliklinische forensische behandeling.

De Pompestichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en lokaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

Voor het team Applicatiebeheer en Facturatie van het Bureau Zorgondersteuning zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Je bent binnen het team Applicatiebeheer en Facturatie primair de specialist ten aanzien van het goede verloop van het hele facturatie proces van de Pompestichting.

Daarnaast wordt je samen met je collega's verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de zorginformatiesystemen die door Bureau Zorgondersteuning beheerd worden.

Resultaatgebieden Facturatie:

  • Facturatie verloopt correct en tijdig volgens geldende DB(B)C spelregels en overige wet- en regelgeving;
  • betreffende noodzakelijke inrichting in het ZIS is op orde en wordt waar nodig tijdig aangepast;
  • relevant beleid en ontwikkelingen zijn adequaat vertaald in de systemen;
  • documentatie rondom Facturatie en ZIS is volledig en toegankelijk en continuïteit is gewaarborgd;
  • verzorgen registratie correctie en jaarovergang;
  • afstemming met Planning & Control;
  • informatievoorziening verzorgen en verbetervoorstellen geven ten aanzien van facturatie en systemen richting management.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een HBO-opleidingsniveau op het gebied van bedrijfsinformatiekunde, informatisering en financieel administratieve processen. Je hebt kennis en ervaring met facturatie- en registratie processen binnen de (forensische) psychiatrie, DB(B)C spelregels en (forensische) financieringsstromen. Kennis van functioneel applicatiebeheer en van het zorginformatiesysteem XMCare is een eis vanwege de tijdelijkheid van deze functie (kennis en ervaring met User is een pré). Je hebt ervaring in een soortgelijke functie bij een grote, complexe organisatie. Je bent vertrouwd met het vertalen van beleid en wet- en regelgeving in praktische toepassingen en ondersteuning geven daarbij. Je hebt  kennis, inzicht en ervaring met projectmatig werken. Je bent in staat problemen zelfstandig op te lossen, en bent vaardig in het samenwerken met collega’s in verschillende onderdelen van de organisatie. Je neemt initiatief en bedenkt creatieve oplossingen bij problemen en het geven van adviezen. Je kunt vanuit je eigen deskundigheid aanwijzingen geven over het goed en tijdig genereren van informatie.

Opleidingsniveau:
HBO

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van 1-10-2017 tot 1-8-2019.

FWG functiegroep FWG 55 (€ 2309 - € 3735)

Werkdagen in overleg.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Steven Schipper, manager Bureau Zorgondersteuning, 06-13648690.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Solliciteren

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Actuele%20vacatures/#loaded

Uiterste reactiedatum

29 september 2017

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

In de week van 2 oktober 2017

 

14 september 2017  -  30 september 2017
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.