Avatar
23 oktober 2017 - Christa van Wijk plaatste:

Congres De inzet van emotieregulatietraining bij kinderen en volwassenen

Hoe zet u als zorgprofessional een goede emotieregulatietraining in bij uw behandeling? Voor het uitvoeren van een emotieregulatietraining werkte Matthias Berking aan een heel gefundeerde wetenschappelijke onderbouwing. Tijdens het congres De inzet van emotieregulatietraining bij kinderen en volwassenen staat oefenen voor u centraal. U kunt onder meer, naast het bijwonen van inspirerende lezingen, bij Matthias Berking een workshop over emotieregulatie training volgen. Hierbij worden de fasen van de emotieregulatie door hem toegelicht.

Het congres is bestemd voor GZ-psychologen, psychotherapeuten en psychiaters in de jeugd- en volwassenenzorg.

Meer informatie: www.ggzcongressen.nl/emotieregulatie/programma.html

Emotieregulatietraining
Een emotieregulatietraining is één van die belangrijk transdiagnostische programma’s die u als zorgprofessional vroeg of laat nodig zal hebben. Problemen met emotieregulatie liggen aan de basis van heel veel verschillende psychologische problemen en zijn aantoonbaar geassocieerd met een verhoogd risico op verschillende vormen van psychopathologie. Goede emotieregulatievaardigheden werken dan weer beschermend.

Congres + boek
Schrijft u zich in voor het congres De inzet van emotieregulatietraining bij kinderen en volwassenen, dan ontvangt u het nieuwe boek van Matthias Berking "Emotieregulatie - Training voor psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters" van ons cadeau.

Kom naar het congres en leer van experts hoe u

  • Een goede regulatietraining inzet bij uw behandeling
  • De emotionele competenties van patiënten systematisch kunt identificeren en vergroten
  • Training Emotionele Competenties inzet bij 1-op-1 behandelingen

Congres De inzet van emotieregulatietraining bij kinderen en volwassenen
Donderdag 25 januari 2018
De Werelt, Lunteren
Meer informatie: www.ggzcongressen.nl/emotieregulatie

25 januari 2018  -  25 januari 2018
Congres De inzet van emotieregulatietraining bij kinderen en volwassenen
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.