Avatar
9 november 2017 - C.J. Bongaertz MBA plaatste:

BASIS ARTS bij Delta te Poortugaal!

Dit ga je doen

Als Basis Arts maak je deel uit van het ART (Active Recovery Triad) behandelteam en geef je samen met de psychiater/regiebehandelaar en de overige disciplines vorm en inhoud aan de behandeling van de cliënten. Je stelt psychiatrische en somatische diagnoses en ontwikkelt en evalueert behandelstrategieën in overleg met het behandelteam. Je werkt samen met het team aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en participeert in cliëntbesprekingen (Behandelplan/ART bord overleg) en teamoverleg.

Dit ben jij

  • Je bent als Arts BIG(her)-geregistreerd;
  • Naast een afgeronde opleiding tot Basisarts heb je oprechte belangstelling voor psychiatrie en onze doelgroepen;
  • Je kunt zelfstandig functioneren en samenwerken in teamverband;
  • Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden, je bent initiatiefrijk en hebt een goed probleemoplossend vermogen;
  • Tot slot zijn gevoel voor humor, enthousiasme en flexibiliteit onmisbaar in deze functie.

Wij bieden

Het sleutelwoord van werken bij Antes is 'ontwikkeling'. Vooruit gaan dus. Dat kan ook, want zowel onze cliënten als onze medewerkers hebben heel veel potentie. Dat is zoals wij er naar kijken en dat is ook de manier waarop we werken. Als Arts kun je je bij Antes ontwikkelen tot Verslavingsarts. Ook kunnen wij jou, als jij je wilt/gaat specialiseren tot Psychiater, een specialisatieplek aanbieden. Inhoudelijk gezien zit je bij ons ook goed. Onze cliënten hebben verschillende, complexe ziektebeelden: vaak is er meer aan de hand dan alleen een enkele psychiatrische aandoening of verslaving. Je draagt daarom bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Als Arts bij Antes kun je dus nog echt naam maken.

Verder bieden wij:

  • Een salaris van maximaal € 5.046 (schaal 65 CAO GGZ);
  • De mogelijkheid om parttime te werken;
  • Je wordt als medewerker van Antes opgenomen in het PFZW Pensioenfonds;
  • En het Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden: daarmee pas je jouw arbeidsvoorwaardenpakket aan jouw persoonlijke wensen aan. Het biedt je de mogelijkheid om je netto inkomen te verbeteren, werk en privé beter te combineren, te sparen of fiscale faciliteiten en regelingen maximaal te benutten.

Over de directie en afdeling

Delta is een voornaam bedrijfsonderdeel van Antes, specialist in psychiatrie en verslaving. Antes is 2 oktober jl. gefuseerd met Parnassaia Groep.  

De directie Delta Poortugaal kent twee onderdelen, namelijk Cure en Care. Binnen onderdeel Cure zijn er per kliniek verschillende zorgintensiteiten en doelgroepen, zoals acute zorg, opgeschaalde zorg en zorg voor psychiatrische cliënten met een laag IQ. Met name wordt gewerkt met de behandellijn Verslaving (dubbele diagnose) en de Behandellijn Psychose van het Antes Behandelmodel. Onderdeel Care is gericht op langdurige zorg, dagbesteding en werk.

ART behandelteam

Het ART behandelteam (onderdeel Care) is gekoppeld aan de afdelingen de Aanloop & de Trainingshuizen. Het model ART biedt een nieuw perspectief voor de langdurige ggz verblijfszorg. Een nieuwe professionele standaard voor langdurige herstelgerichte zorg, waarbij wordt uitgaan van de behoeften, drijfveren en wensen van de cliënt in zijn dagelijks leven. Het gaat daarbij om gewone dagelijkse levensbehoeften zoals het hebben van een eigen woonomgeving, werk, financiële zekerheid, vrienden, een relatie, et cetera. Het gewone weer mogelijk maken is dan ook de belangrijkste missie waar ART zich voor gesteld ziet staan.

Het team bestaat uit psychiaters, verpleegkundig specialisten, GZ psycholoog , spv-er en maatschappelijk werk. Er wordt gewerkt met een individuele caseload. Echter bij toename problematiek bestaat er de mogelijkheid (aan de hand van 8 criteria)om een cliënt op het ART bord te plaatsen waardoor er sprake is van een shared caseload. Iedere ochtend start met een ART bord overleg hierdoor is er altijd een behandelaar beschikbaar voor de cliënt die goed geïnformeerd is over zijn situatie.

Aanloop

De Aanloop staat open voor cliënten in het stadium Vergevorderd binnen de behandelprogramma’s Psychotische Stoornissen, Stemmingsstoornissen (uni- en bipolair) en Persoonlijkheidsstoornissen. Respect voor de cliënt staat bij de Aanloop centraal en deskundigheid en betrokkenheid staan voorop. Er wordt gestreefd naar verbetering van kwaliteit van leven van de cliënten en er wordt aangesloten op de het persoonlijke herstelproces van iedere cliënt. Daarbij wordt uitgegaan van de eigen mogelijkheden van de cliënt. De behandeling wordt gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek - evidence based interventies en best practises - en wordt het ART behandelteam opgesteld en uitgevoerd. De Aanloop werkt volgens ART (Active Recovery Triad): een nieuwe methodiek die wordt ingezet binnen langdurende GGZ-behandeling en is gericht op herstel, waarin familie nauw betrokken wordt bij belangrijke beslismomenten.

Trainingshuizen

Deze afdeling richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten met (complexe) psychiatrische problematiek. Cliënten worden ondersteund in hun dagelijks functioneren met als doel door te stromen naar een eigen woonomgeving.

Solliciteren en contact

https://www.werkenbijantes.nl/wd/plsql/wd_portal_cand.form?p_web_site_id=2865&p_web_page_id=320261

 

9 november 2017  -  12 januari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.