Avatar
14 november 2017 - Janneke van Asten plaatste:

Congres Trauma en systeemtherapie, kinderen en adolescenten in de verdrukking

Op 30 januari 2018 vindt het congres Trauma en systeemtherapie plaats. Als er een trauma is bij een of meerdere familieleden heeft dit bijna altijd invloed op alle relaties in de familie. Te vaak wordt er bij getraumatiseerde kinderen, adolescenten en volwassenen afgezien van hun bredere ondersteuningssysteem. Experts als Jan Baars, Erik Jongman en Scott Sells komen spreken. Het congres verrijkt je kennis over de impact van trauma voor de familie als geheel en hoe de individuele en gezinsaanpak complementair zijn. Je leert concrete manieren om trauma aan de orde te stellen, de gehele familie te betrekken en verschillende specifieke interventies in te zetten.

Cadeau

Als deelnemer krijg je het nieuwste boek van Scott Sells cadeau ter waarde van ruim € 55,- cadeau. Het boek bespreekt de stapsgewijze ‘family systems’ benadering en bevat handige tools en overzichten.

Accreditatie aangevraagd bij: FGzPt, NIP, NVO, NVRG, NVvP, SKJ

Inschrijving en informatie via: www.rinogroep.nl/C1805

Congres Trauma en systeemtherapie, kinderen en adolescenten in de verdrukking
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.