Avatar
27 November 2017 - jolanda seinen plaatste:

Verrassende Onewomanshow, Anti-stigmacafé en meer in Wilminktheater

10 januari 2018 in Enschede

Onewomanshow Herstellen doe je niet alleen door Mirjam Giphart. In combinatie met Anti Stigma Café o.l.v. Jeroen Kloet en Ahmet Türkmen ( Stigmajas). Ook Samen Sterk Zonder Stigma is aanwezig.

Stel je voor: een leven dat als een film aan je voorbijtrekt. Beeld je in: pech, geluk, verbinding, eenzaamheid, psychische kwetsbaarheid en gezond verstand. En welke rol heb jij als toeschouwer? Een verbeeldende voorstelling met publieksinteractie, gebaseerd op haar eigen levens/herstelverhaal. 'Herstellen doe je niet alleen’ is tot stand gekomen met steun van de Socialrun/Samen Sterk zonder Stigma.

Na afloop van de voorstelling van Mirjam Giphart zal Jeroen Kloet, psychiater, ervaringsdeskundige en oprichter van het Anti Stigma Café, in de foyer van De Kleine Willem zijn eigen verhaal vertellen en anderen interviewen. Daarnaast zijn er verschillende instanties aanwezig om meer informatie te verschaffen over het onderwerp psychische kwetsbaarheid.

https://www.wilminktheater.nl/programma/!/4649/mirjam-giphart/herstellen-doe-je-niet-alleen/

10 January 2018  -  10 January 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.