Avatar
6 december 2017 - Aysun Andersen plaatste:

Beleidsadviseur juridische zaken en kwaliteit Raad van bestuur Wolfheze 2017/679 (30 uur per week)

Hoe graag kleur jij binnen de lijntjes?

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige

beleidsadviseur juridische zaken en kwaliteit

28-30 uren per week

Waar ga je werken?

De Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

De afdeling

Je gaat werken in een klein team in Wolfheze. Je werkt nauw samen met de secretaris Raad van Bestuur, de beleidsmedewerker kwaliteit & gegevensbescherming en de secretaresses van de Raad van Bestuur.

Wat ga je doen?

Pro Persona wil graag (nog meer) grip krijgen op het (zorg)kwaliteitsbeleid. Jij gaat in deze nieuwe functie hieraan ondersteuning bieden. Een van jouw belangrijkste taken is het in kaart brengen en bewaken van de PDCA-cycli ten behoeve van de kwaliteit van onze zorg. Je bent degene die het overzicht heeft over het (zorg)kwaliteitsbeleid binnen Pro Persona en je rapporteert hierover aan de Raad van Bestuur, zorginhoudelijke professionals en management. Ook word je voorzitter van de calamiteitencommissie van Pro Persona en zal je je daarin zowel coördinerend als inhoudelijk met de (kwaliteit van) zorg bezighouden. Daarnaast vragen de medezeggenschapstrajecten met Cliënten - en Ondernemingsraden om een nauwkeurige, adequate en dienstverlenende bewaking van jouw hand.

Je hebt, vanuit je taken, regelmatig contact met de portefeuillehouders kwaliteit en veiligheid, geneesheer-directeuren, directeuren, medezeggenschapsorganen, leden van diverse commissies en de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd. 

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een master rechten en hebt twee tot vijf jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je ook ervaring met kwaliteitsmanagement in de zorg. Verder ben je analytisch ingesteld, gericht op samenwerking en kun je uitstekend netwerken opbouwen en onderhouden. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je krijgt energie van ‘binnen de lijntjes kleuren’, waarmee we bedoelen: dat –mede- door jouw toedoen processen goed lopen, tegengestelde opvattingen kunnen worden overbrugd en draagvlak kan worden gecreëerd.

Aantal jaren werkervaring: Minimaal 3 jaar

Wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je in de breedte van de GGZ werkzaam bent en waarin je leert door te doen. Je krijgt een dienstverband van 28 tot 30 uur per week voor twaalf maanden per zo spoedig mogelijk, in FWG functiegroep 60. Je werkdagen zijn in overleg vast te stellen. Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mw. mr. T.V. (Véronique) Janssen-Knoben, secretaris Raad van Bestuur: (026) 48 33 105/225. Zij is voor informatie over deze vacature bereikbaar op maandagmiddag en dinsdagmiddag.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Solliciteren

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/#loaded

Uiterste reactiedatum

31 december 2017

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Selectiegesprekken beginnen in week 3 van 2018

 

6 december 2017  -   1 januari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.