Avatar
11 december 2017 - José Weststrate plaatste:

De Dag van de Ervaringsdeskundige 2018: 6 april

Een dag om te verbinden, te delen en om ervaringen te vieren!

Vrijdag 6 april 2018: De derde editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige is het vervolg op een jaarlijks evenement speciaal voor ervaringsdeskundige. Een dag waarop ervaringsdeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren.

Doormiddel van leerzame en inspirerende workshops, herstelverhalen en ontmoetingen willen wij weer een bijzondere en mooie dag samenstellen.
Het thema van de dag is 'Samen Doen'.
De workshops gaan wij in 3 categorieën verdelen:

  • 1] Samenwerken (voorbeelden, tips en trucs over ervaringsdeskundige die met diverse vakgebieden samenwerken zoals gemeentes, psychologen en andere collega professionals)
  • 2] Expertise bevordering (workshops waar de deelnemers hun vaardigheden/kennis kunnen vergroten waaronder ook herstelverhalen vallen)
  • 3] Ontwikkeling ervaringsdeskundigheid (voorlichtingen over de professionalisering van ervaringsdeskundigheid)

Het stukje 'doen' van Samen Doen, slaat op de wens om alle workshops zo interactief mogelijk te maken. Het doel is dat deelnemers van workshops en voorlichtingen niet alleen maar zitten en luisteren. De ervaringsdeskundige van GGZ-NHN en RIBW ZWWF zijn druk bezig met de voorbereidingen. In de tussentijd zal via facebook bericht worden over de voortgang. Wil jij of je organisatie een bijdrage leveren aan deze dag? Neemt contact met ons op via info@dvded.nl.

Bron: dved

Meer informatie

11 december 2017  -   7 april 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.