Avatar
27 december 2017 - Tilly Zwanenburg plaatste:

Jeugdzorgwerker C

Kenter Jeugdhulp biedt jeugdigen (0-23) én hun gezinnen in verschillende regio’s in Noord-Holland  JGGZ, Jeugd- en Opvoedhulp en maatschappelijke opvang. Onze missie: met specialistische hulp de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin versterken, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze hulp onderscheidt zich van die van andere jeugdhulpaanbieders, doordat we voor complexe(re) problemen alle expertise in huis hebben. Daardoor bieden we een samenhangend, integraal aanbod van zorg en behandeling aan, zonder doorverwijzing. Die hulp bieden we in het gezin, op school en in de wijk, maar als dat nodig is, ook op onze eigen locaties. 

Het Jongeren Crisiscentrum Kennemerland (JCK) voor jeugdigen in de leeftijd van 12-18 jaar in Santpoort-Noord zien wij zo spoedig mogelijk uit naar een

Jeugdzorgwerker C

30-36 uur per week

Vacaturenummer 2017-95

De belangrijkste taken

Je draagt zorg voor de dagelijkse groeps- en individuele begeleiding van de jongeren; levert een actieve bijdrage aan de individuele hulpverlening aan jongeren en hun ouders; neemt deel aan diverse overlegmomenten en onderhoudt de daarbij behorende interne en externe contacten. Op het JCK is de observatie van jongeren en het advies over vervolghulp een groot deel van het werk. Ook verrichten pedagogisch medewerkers licht huishoudelijke taken zoals koken voor het gezamenlijke avondeten.

De functie vraagt

Je beschikt minimaal over HBO- V of SPH diploma of daarmee vergelijkbare kwalificatie.  Je heb ervaring in het werken met groepen en het begeleiden van jongeren met gedragsproblemen en GGZ problematiek. Tevens heb je affiniteit met diverse doelgroepen die bij de crisis binnenkomen. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent stressbestendig, flexibel, collegiaal en je beschikt over relativerend vermogen. Tevens heb je geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en slaapdiensten. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht.

Ons aanbod

Wij bieden een jaar contract. Voor medewerkers die al een vast contract hebben bij Kenter Jeugdhulp, geldt dat zij hun vaste contract behouden. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 8 (min. € 2265,62 en max. € 3364,43 bruto per maand op fulltime basis). Verder bieden wij een boeiende baan en goede begeleiding.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Raggl, Leidinggevende, telefoon 06-81957060. Solliciteren kan uitsluitend door je brief en c.v. vóór 18 januari 2018 via email te sturen naar wervingenselectie@kenterjeugdhulp.nl Vermeld in je brief het vacaturenummer 2017-95.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

27 december 2017  -  18 januari 2018
Jeugdzorgwerker C
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.