Avatar
5 januari 2018 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

Functionaris voor Gegevensbescherming

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

Wat ga je doen?

De Functionaris voor Gegevensbescherming (hierna; FG) heeft als taak het informeren en adviseren over de omgang met persoonsgegevens. Hierbij staat de FG in contact met de gehele organisatie. De FG stelt het beleid met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens op, controleert het naleven van concernkaders rond de vertrouwelijkheid van gegevens, en houdt toezicht op de naleving door de instelling van de toepasselijke privacy wet- en regelgeving.

Als FG ontvang je leiding van de Raad van Bestuur en functioneer je als zelfstandig adviseur op het gebied van Privacywetgeving. Je wordt tijdig betrokken bij organisatorische aangelegenheden waar persoonsgegevens bij komen kijken. 

De hoofdtaken die je als FG uitvoert:

  • Je informeert en adviseert alle betrokken partijen over hoe de AVG en andere privacywetten moeten worden nageleefd.
  • Je bent verantwoordelijk voor het privacy beleid en behandelt vragen en/of klachten van betrokkenen.
  • Je registreert, onderzoekt en analyseert beveiligingsincidenten en verleent medewerking aan de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Wij zijn op zoek naar:

We zijn op zoek naar een academisch geschoolde professional met een juridische achtergrond die, bij voorkeur, kennis en ervaring heeft met vraagstukken rond Privacywetgeving. Daarnaast heb je uitgebreide kennis op het gebied van Bedrijfskunde zoals projectmanagementtechnieken, implementatietrajecten en ICT-ontwikkelingen. Omdat je als FG zelfstandig werkzaam bent is het belangrijk dat je onafhankelijk kan werken, stressbestendig bent en prioriteiten weet te stellen. We zoeken daarnaast iemand die makkelijk en duidelijk communiceert en makkelijk aanspreekbaar is voor alle medewerkers van de organisatie. 

Wat hebben we je te bieden?

Wij bieden je een dienstverband van 8 uur per week. In eerste instantie voor een tijdelijke periode met de intentie daarna over te gaan naar een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald conform de cao GGZ in FWG 65. 

Informatie

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met de heer Eddy van Doorn, voorzitter Raad van Bestuur, of de heer Tom van Mierlo, lid Raad van Bestuur. Dit kan op telefoonnummer 073- 658 6010. Zij staan je graag te woord. 

Solliciteren

Referentienummer: RVB 2018-01

Afdeling: Personeelsadministratie

Adres: Postbus 10150, 5260 GB Vught

Contactpersoon: Mevrouw N. den Otter

E-mail: werken@reiniervanarkel.nl

Overig: Wij zien jouw schriftelijke sollicitatie met belangstelling tegemoet per mail via werken@reiniervanarkel.nl onder vermelding van vacaturenummer RVB 2018-01

Sluitingsdatum: 25 januari 2018

5 januari 2018  -  25 januari 2018
Functionaris voor Gegevensbescherming
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.