Avatar
5 januari 2018 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

Chief Information Security Officer

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

Wat ga je doen?

Als Chief Information Security Office (CISO) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van en toezicht houden op de implementatie van het, door de Raad van Bestuur vastgestelde, informatieveiligheidsbeleid binnen Reinier van Arkel. Je controleert het naleven van concernkaders voor informatiebeveiliging en ondersteunt het management bij de implementatie van beveiligingsmaatregelen, je draagt zorg voor de ontwikkelingen van uitvoeringsrichtlijnen en ziet toe op de realisatie van het beleid. Als CISO werk je het beleid uit in concrete beveiligingsmaatregelen en zie je toe op de realisatie van het beleid op operationeel niveau. Als CISO ontvang je leiding van de Raad van Bestuur. 

De volgende hoofdtaken behoren bij de functie CISO

  • Je adviseert over en draagt zorg voor actuele uitvoeringsrichtlijnen op het gebied van informatiebeveiliging en draagt deze actief uit binnen de organisatie.
  • Je beoordeelt interne rapportages op het gebied van informatieveiligheid en beoordeelt rapportages van in- en externe auditinstanties.
  • Je rapporteert periodiek over voorgekomen incidenten en begeleidt analyses van grootschalige informatiebeveiligingsincidenten
  • Je ziet toe op de navolging van adviezen en controlebevindingen en begeleid de uitvoering hiervan. 

Wij zijn op zoek naar

Een autoriteit op het gebied van informatiebeveiliging. Je haalt energie uit nieuwe ontwikkelingen en je bent van nature innovatief. Je hebt een ambitieuze visie op het gebied van informatieveiligheid. Je weet ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uit te leggen en op papier te zetten. Je bent assertief en weet je op een prettige wijze rolvast op te stellen. Je weet wat er speelt in de organisatie en bent communicatief vaardig.
Je bent in staat om snel nieuwe informatie te doorgronden en een eigen netwerk op te bouwen. Je bent in staat om draagvlak te creëren en om met politiek gevoelige situaties om te gaan. Je herkent urgentie en ernst van risico’s en maakt de juiste afweging. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen bij weerstand. Je hebt goed gevoel over hoe een strategie moet worden vertaald naar operationele activiteiten. 

Verder vragen wij: 

- een afgeronde master opleiding op het gebied van informatiemanagement, of een daarmee vergelijkbaar niveau van kennis en vaardigheden. 

- minimaal 3 jaar ervaring met advisering op strategisch niveau en in een management functie. 

- je hebt aantoonbaar brede kennis van ICT en informatiebeveiliging, organisatie van de informatievoorziening en business processen. 

Wat hebben we je te bieden?

Wij bieden je een fulltime dienstverband voor 36 uur per week. In eerste instantie voor een tijdelijke periode met de intentie het contract daarna om te zetten naar een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald conform de cao GGZ in FWG 60. 

Informatie

Wil je meer informatie dan kunt u gedurende  de kerstvakantie contact opnemen met HRC op toestelnummer 073-658 5050. Na 8 januari kunt u contact opnemen met de heer Eddy van Doorn, voorzitter  Raad van Bestuur,  of de heer Tom van Mierlo , lid Raad van Bestuur. Dit kan op telefoonnummer 073- 658 6010. Zij staan je graag te woord. 

Solliciteren

Referentienummer: RVB 2018-02

Afdeling: Personeelsadministratie

Adres: Postbus 10150, 5260 GB Vught

Contactpersoon: Mevrouw N. den Otter

E-mail: werken@reiniervanarkel.nl

Overig: Wij zien jouw schriftelijke sollicitatie met belangstelling tegemoet per mail via werken@reiniervanarkel.nl onder vermelding van vacaturenummer RVB 2018-02

Sluitingsdatum: 25 januari 2018

5 januari 2018  -  25 januari 2018
Chief Information Security Officer
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.