Avatar
10 January 2018 - Leids Congres Bureau plaatste:

10e Landelijke studiedag Patiëntveiligheid

In een jaar tijd zijn naar schatting meer dan 1000 patiënten overleden door een vermijdbare fout in het ziekenhuis. Dat blijkt uit een onderzoek van NIVEL en EMGO+. Er wordt geadviseerd om extra inspanningen te doen voor het verbeteren van de patiëntveiligheid. Maar hoe doe je dat?               

Tijdens deze studiedag kijken we met een andere blik naar patiëntveiligheid, waardoor u deze op een vernieuwde manier kunt inrichten. Dit doen we door aandacht te besteden aan innovaties die de veiligheid en kwaliteit van zorg bevorderen.

 

Doelgroep: artsen, verpleegkundigen, kwaliteitsfunctionarissen, bestuurders, managers en beleidsmaker in de (ziekenhuis)zorg, ziekenhuisapothekers en medewerkers van zorgverzekeraars en onderzoeks- en kwaliteitsinstituten.

Datum en locatie

Woensdag 25 april in Aristo Utrecht

Voor deze studiedag zijn accreditatiepunten toegekend:

Verpleegkundigen (Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals): 5 punten

Medisch specialisten (ABAN): 5 punten

Zie onze website voor meer informatie. Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Kosten*

De kosten bedragen € 370,00 p.p.

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 15 februari ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting, en bedragen de kosten € 345,00 p.p.

Collegakorting: € 50,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 februari  € 295,00, daarna € 320,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/patientveiligheid/inschrijven

 

25 April 2018  -  25 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.