Avatar
11 januari 2018 - Aysun Andersen plaatste:

Sociotherapeut of verpleegkundige Nijmegen 2017/581 (28 uur per week)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich willen ontwikkelen in het werken met een complexe doelgroep.

Waar ga je werken?

Pompe

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.

De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling

Wij hebben momenteel vacatures voor de invalpool en voor het werken in een afdelingsteam.

Wat ga je doen?

De functie bestaat in het kort uit het begeleiden en behandelen van de patiënten op basis van een behandelplan. Verwacht wordt dat je met bewoners methodisch opgestelde deelplannen maakt, vastgelegde acties uitvoert en de plannen evalueert. Het tijdig signaleren en voorkomen van potentiële onveilige situaties is van belang. De begeleiding van patiënten (in het kader van verloffaciliteiten) dienen te voldoen aan professionele kwaliteit om veiligheid en bescherming van de patiënten, medewerkers, maatschappij te borgen. Verder is het van belang dat je bevoegd en bekwaam bent om voorbehouden handelingen uit te voeren omdat je participeert in de 24-uurs verpleegkundige dienst. 

Wat vragen wij van jou?

  • ​Sociotherapeut: Je beschikt over een relevante HBO opleiding met betrekking tot het begeleiden van patiënten in een forensische setting. Voorbeelden hiervan zijn HBO-V, SPH en psychologie. Indien je een verpleegkundige opleiding kwalificatieniveau 4 hebt gevolgd, dan wordt je ook uitgenodigd om te solliciteren.
  • Uitgebreide werkervaring op somatisch gebied is een pré.
  • Je bent stressbestendig en kunt samenwerken in een (multidisciplinair) team.
  • Affiniteit met langdurige zorg in een gesloten setting is van belang.
  • Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met "afstand" en "nabijheid" en kunt reflecteren op eigen handelen.
  • Je beschikt over professionele creativiteit, doorzettings- en relativeringsvermogen.

Opleidingsniveau: HBO, MBO

Beroepsregistratie: BIG-registratie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd per zo spoedig mogelijk.

FWG functiegroep FWG 50 (€ 2058,00 - € 3412,00)

Werkdagen: volgens 24-uursrooster

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Nanco Janssen, teamleider. Je kunt hem bereiken via het algemene nummer van de Pompestichting: (024) 352 76 00.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Solliciteren

Je solliciteert naar dit e-mailadres: vacatures@propersona.nl.

Uiterste reactiedatum:

Deze is er niet. Wij blijven continu werven voor deze functie.

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

Vanwege continue werving vinden doorlopend gesprekken plaats.

11 januari 2018  -  31 januari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.