Avatar
11 januari 2018 - Aysun Andersen plaatste:

GZ-/Klinisch psycholoog en programmaleider Nijmegen persoonlijkheidsstoornissen 2017/690 (32 uur per week)

Aantal uren per week 32,00
Standplaats Nijmegen
Soort dienstverband Bepaalde tijd met intentieverklaring

Waar ga je werken?
Ben jij in staat om je ‘eigen toko’ te runnen, en tegelijkertijd om -in verbinding- boven de materie te hangen? Dan is de vacature GZ-/klinisch psycholoog en programmaleider wellicht iets voor jou!

Je gaat werken in het gemêleerde, ambulante team Persoonlijkheidsstoornissen van de afdeling Volwassenen van Pro Persona Nijmegen (bijna 9 fte, fifty/fifty man/vrouw). Het team bestaat uit psychiaters, psychologen/psychotherapeuten, SPV-ers en een trajectbegeleider en opleideling. Jullie hebben elk je eigen aandeel in de behandeling, maar werken -vanuit ervaring met deze cure en care doelgroep- veel en goed samen.

Pro Persona Nijmegen maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een  op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Wat ga je doen?
Je gaat aan het werk als allround therapeut en regiebehandelaar. Je verzorgt zowel individuele als groepsbehandelingen, met name schemagericht. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg. Als programmaleider werk je mee aan het borgen van (nieuwe) behandelmethodieken, methodisch werken en de kwaliteit van de behandeling. Ook bouw je mee aan onze zorginhoudelijke visie: hoe en op welke manier willen we onze cliënten zorg bieden? Dit alles met als doel: effectieve en passende zorg en tevreden cliënten.

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt uiteraard over een succesvol afgeronde opleiding tot GZ-, dan wel klinisch psycholoog met bijbehorende registraties. Je hebt als behandelaar ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen.

De combinatiefunctie behandelaar/programmaleider vraagt daarnaast om specifieke competenties: Je bent constructief-kritisch en een bruisende persoonlijkheid. Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel en in staat om onder druk en goed samen te werken. Bovendien kun je ‘boven de materie hangen’. Je kunt richting geven aan behandelinhoud én team, waarbij de samenwerking met de zorgmanager belangrijk is.

 

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Wij bieden
We bieden je een dienstverband per zo spoedig mogelijk voor een jaar, met de intentie van een verlenging/contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is ingedeeld in FWG 65 voor GZ-psycholoog en FWG 70 voor klinisch psycholoog. Je werkdagen spreken we af in onderling overleg. Pro Persona heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer algemene informatie contact op met zorgmanager Esther Eilert, telefonisch (06) 52 69 12 18.

of solliciteer direct!

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
24 januari 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=148

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden
Nader te bepalen

11 januari 2018  -  24 januari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.