Avatar
15 januari 2018 - Christa van Wijk plaatste:

2e Jaarcongres Behandeling van patiënten met een laag IQ in de GGZ

Wat doet u als blijkt dat bij uw patiënt sprake is van een laag IQ? Verwijst u onmiddellijk door of pakt u zelf de behandeling op? U ontvangt antwoord op deze vragen bij het 2e Jaarcongres Behandeling van patiënten met een laag IQ in de GGZ. Na deze dag kunt u mensen met een laag IQ bieden waar ze recht op hebben: een goede behandeling van hun psychische klachten bij de GGZ in de buurt.

Doelgroep
Het 2e Jaarcongres is bestemd voor psychologen, psychiaters, verpleegkundig specialisten, POH GGZ, psychiatrisch verpleegkundigen, (huis)artsen, vaktherapeuten, werkzaam binnen de reguliere GGZ (keten). En, iedereen die hiervoor in opleiding is.

Accreditatie
Accreditatie is in behandeling bij NVP, FGZPt, , NIP (is eerstelijns), V&VN (voor spv’ers) en NVvP (psychiaters).

Deze dag leert u

  • Hoe u patiënten met een laag IQ kunt behandelen.
  • Waar u op moet letten bij de behandeling van patiënten met laag IQ.
  • Hoe u algemene behandelprincipes kunt inzetten bij deze groep.
  • Hoe u specifieke behandelprotocollen kunt aanpassen.
  • Welke impact laag IQ op patiënten heeft in de huidige maatschappelijke context.

Kennispartner
Dit congres is een samenwerking tussen Bohn Stafleu van Loghum en Poli+ en sluit  aan bij de e-learning Een patiënt met een laag IQ, wat nu? (verschijnt maart/april 2018) en bij het in 2017 verschenen praktijkboek Behandeling van patiënten met een laag IQ in de GGZ. Beiden geschreven door Jannelien Wieland, Erica Aldenkamp en Annemarie van den Brink, uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. 

Meer informatie en inschrijven
www.ggzcongressen.nl/laagiq

24 mei 2018  -  24 mei 2018
2e Jaarcongres Behandeling van patiënten met een laag IQ in de GGZ
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.