Avatar
17 januari 2018 - Niels Schepers plaatste:

Hey! Moodcamp maakt depressie bespreekbaar

Op 7 februari 2018 organiseert Hey! (initiatief van het ministerie van VWS) een uniek evenement: Moodcamp. Moodcamp is een Obstacle Run van ongeveer 2 km lang op landgoed Mariënwaerdt in Beesd (Gelderland). De hindernissen staan symbool voor gevoelens en symptomen van depressie. Je gaat onder andere in ‘Het Zwarte Gat’, door ‘Het Web’ en over de ‘Uit Balans-Baan’. Zo leer je over depressie en kun je ervaren waarmee mensen met depressieve gevoelens worden geconfronteerd. Hoe meer begrip, hoe makkelijker het wordt om over depressie te praten. Zowel voor omstanders als voor mensen met een depressie. Daarnaast helpt sporten om depressieve klachten te verminderen.

Maar Moodcamp is meer dan een Obstacle Run. Er zijn ook optredens van bekende Nederlanders, gesprekken met ervaringsdeskundigen en experts, yogalessen en informatiestands van bijvoorbeeld Mind en Stichting Tweestrijd.

Hey! Meld je aan voor Moodcamp op 7 februari
Zorg dat je erbij bent en doe mee, praat mee en help mee om depressie bespreekbaar te maken. Schrijf je in door het inschrijfformulier in te vullen op de website van Moodcamp.

7 februari 2018  -   7 februari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.