Avatar
19 januari 2018 - Gerard van Unen plaatste:

Uitnodiging werksessie Netwerk sociale inclusie en participatie

Datum: 8 februari
Locatie: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem.
Tijd: tussen 16.30 – 18.00u. (inloop mogelijk)
Doelgroep: bestuurders leden GGZ Nederland

Er gebeurt veel in de langdurige ggz en het sociaal domein op het gebied van sociale inclusie en maatschappelijke participatie. Om bij landelijke overleggen belangen van leden goed te behartigen willen we weten waar behoefte aan is en wat er speelt. Federatie Opvang, GGZ Nederland en de RIBW Alliantie zijn daarom bezig met de voorbereiding van het ‘Netwerk sociale inclusie en participatie.’ De bedoeling is dat het netwerk bepaalt met welke thema’s we actief aan de slag gaan komend jaar. Verder willen we bekijken hoe we elkaar kunnen versterken in onze activiteiten en de onderlinge verbinding tussen de geïntegreerde ggz, beschermd wonen en de maatschappelijke opvang kunnen verstevigen.

Op 8 februari 2018 willen we graag met u in gesprek over:

    • Welke behoefte is er bij leden?
    • Welke thema’s m.b.t. sociale inclusie en maatschappelijke participatie verdienen prioriteit?
    • Welke thema’s horen thuis in de "werkagenda" van het te starten netwerk?
    • Welke verdere ideeën zijn er over de vormgeving van het Netwerk?

U bent als bestuurder zeer welkom bij deze werksessie! Voor meer informatie, neem contact op met beleidsadviseur Gerard van Unen (GvUnen@ggznederland.nl / 06- 52483727).  Aanmelden kan via Natasja Esseboom: NEsseboom@ggznederland.nl.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.