Avatar
30 January 2018 - Marijke Verbeek plaatste:

Inschrijving Congres rechtmatige zorg geopend

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport organiseert op donderdag 19 april het derde congres Rechtmatige Zorg in Amersfoort.

Hugo de Jonge, de minister van VWS, opent het congres. De ochtend staat in het teken van informatieve workshops, verzorgd door diverse organisaties. Workshops over - onder andere - de nieuwe Wet toetreding zorgaanbieders, horizontaal toezicht in de ggz, de resultaten van het Platform Horizontaal Toezicht msz en toezicht op goed bestuur door Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Het middagprogramma biedt lessen uit andere werkterreinen. Klik hier voor het gehele programma.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het voorkomen of bestrijden van fouten en fraude in de zorg. Namens patiënt- of cliëntorganisaties, zorgaanbieders, verzekeraars, gemeenten, toezichthouders, opsporing, handhaving of beleidsmakers.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden op www.congresrechtmatigezorg.nl. Deelname is kosteloos.

30 January 2018  -  20 February 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.