Avatar
2 februari 2018 - Werving en selectie Reinier van Arkel plaatste:

Verpleegkundig specialist GGZ - Wonen Zorg en Participatie

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.

Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers. 

Voor de eenheid Wonen, Zorg en Participatie zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ.

WZP biedt specialistische GGZ zorg in beschermde woonvormen, beschutte woonvormen en vanuit ambulante woon- en trajectbegeleiding. WZP kent daarnaast gespecialiseerde afdelingen en behandelingen voor mensen met een psychiatrische aandoening die tevens een auditieve beperking hebben en voor mensen met autisme. Binnen WZP werken we vanuit een herstelgerichte visie. Onze visie is dat ieder mens recht heeft op een goede kwaliteit van leven. Zingeving en betekenisgeving zijn volgens ons belangrijke aspecten in ieder mensenleven. De hulp die wij bieden aan mensen met EPA richt zich hierop. We werken samen met de cliënt en diens naasten aan herstel van gezondheid, herstel van autonomie en eigenwaarde en herstel van datgene wat waardevol en zinvol is in het leven van de persoon.

Dit houdt je werk in:

De verpleegkundig specialist GGZ is regiebehandelaar en daarmee een belangrijke schakel in het zorg- en behandelproces.  Je bent een expert op het gebied van complexe clientenzorg. Je bent bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van diagnostiek en behandeling, zowel op verpleegkundig gebied als op medisch deelgebied. Je initieert, participeert in ontwerp en uitvoering van       (wetenschappelijk) onderzoek en levert een bijdrage aan innovatie en verbetering in de zorgverlening. Een taak binnen de functie van verpleegkundig specialist GGZ  is bijdragen aan het verbeteren van zorg, zowel op somatisch als psychiatrisch gebied. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt nauw samen met de verpleegkundig teams om de zorg optimaal te regisseren. Het verrichten van gedelegeerde medische taken en handelingen onder supervisie en eindverantwoordelijkheid van de psychiater, op het gebied van behandel / zorgcoördinatie, kwaliteitszorg, consultatie en innovatie.

Dit neem je mee (functie-eisen):

  • Je  bent in het bezit van een HBO-verpleegkunde diploma en het getuigschrift Master Advanced Nursing Practice of een andere opleiding die erkend is en toegang geeft tot inschrijving als Verpleegkundig Specialist GGZ art. 14.
  • Je bent ingeschreven in het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR), artikel 14;
  • Je hebt kennis op het gebied van specifieke behandelmethodieken zoals farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, psychotherapeutische deeltechnieken, rehabilitatie, resocialisatie, groepswerk en crisisinterventie;
  • Je kent relevante delen van de wet BIG, WGBO, BOPZ, Geneesmiddelenwet en andere relevante wetten;

Dit is je persoonlijke profiel:

  • Je ben in staat een verpleegkundig team daadkrachtig, inhoudelijk aansturing te geven in samenwerking met de teammanager;
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
  • Je weet het overzicht te houden, ben vaardig in het schrijven van zorgplannen en weet behandelplannen op te stellen en te optimaliseren.
  • Je bent bereid tot eventuele bijscholing waar nodig.

Dit krijg je van ons:

Een afwisselend en uitdagende baan in een hecht team, met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Wij bieden een dienstverband voor minimaal 24 tot 36 uur per week met vooruitzicht op een vast dienstverband. Uren zijn te bepalen in onderling overleg. Daarnaast profiteer je van ondersteunende cursussen en referaten om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, en dit alles in combinatie met marktconform arbeidsvoorwaarden en salariëring van de CAO-GGZ Inschaling FWG 60.

Past dit profiel bij jou?

Dan maken we graag op korte termijn kennis met jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande gegevens. Heb je nog vragen over de vacature inhoudelijk? Neem dan contact op met de Teammanager Joris Philipsen via 06-30970659 of per e-mail via j.philipsen@reiniervanarkel.nl

Solliciteren

Stuur jouw cv en motivatie, onder vermelding van WZP 2018-06 naar werken@reiniervanarkel.nl.

2 februari 2018  -  24 februari 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.