Avatar
21 February 2018 - Nicole Huttenhuis plaatste:

Uitnodiging onderzoek beeldvorming forensische zorg

Hoe kijken stakeholders en maatschappij aan tegen de forensische zorg? Hoe speelt beeldvorming een rol in de forensische zorg en op welke manier heeft het effect op het werk dat hier verricht wordt?                                        

GGZ Nederland en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland nodigen u uit om deel te nemen aan een enquête over beeldvorming forensische zorg. Het onderzoek is opgezet in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid en Dienst Justitiële Inrichtingen.

Doel van het onderzoek is in kaart brengen welk beeld maatschappij en stakeholders hebben van de forensische zorg.

Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen werkzaam bij de rechterlijke macht, OM, gemeenten, ggz en de forensische zorg. U vindt de enquête hier: https://onderzoekstool.nl/aa/fbba1420

Uw deelname aan het onderzoek is waardevol en geeft ons inzicht in de mogelijke verbeterpunten voor de beeldvorming over forensische zorg. Op basis van de uitkomsten worden mogelijke vervolgacties bepaald. Dit kunnen bijvoorbeeld vervolggesprekken zijn met stakeholders, maar ook het bieden van gerichte communicatie en informatie over forensische zorg. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Newcom.

Het invullen van de vragenlijst duurt circa 10 minuten. De antwoorden die u geeft zijn anoniem. U heeft tot uiterlijk vrijdag 2 maart de tijd om de enquête in te vullen.

Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Jonathan Douma, beleidsmedewerker forensische zorg, tel: 06-23434143 of e-mail: JDouma@ggznederland.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.