Avatar
13 March 2018 - Carolien van Bracht-Visser plaatste:

Meld je aan voor de bijeenkomst over de implementatieproblemen van de overgang van dbc's en evaluatie aanbestedingen

20 maart is de volgende bijeenkomst gepland om met elkaar te bespreken hoe het gaat met de overgang van dbc’s naar uitvoeringsvarianten om vragen en antwoorden met elkaar uit te wisselen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we ook uitgebreid stil staan bij de afgelopen aanbestedingen en wat een ieder kan leren voor de volgende aanbestedingsronde

Het overleg duurt van 10-13 uur en vindt plaats in Amersfoort. Je kunt je aanmelden bij Stephanie; svhoutert@ggznederland.nl

Het eerste uur wil ik gebruiken om (elkaars) vragen te beantwoorden en tips uit te wisselen.

De bijeenkomst zal van 11-13 zijn gericht op het evalueren van afgelopen aanbestedingsprocedures.  Hierbij worden we begeleid door jurist en lobbyist Loubna Boufrach. We willen dan twee dingen met elkaar bereiken:

  1. Jullie kunnen leren van elkaar en van de tips van Loubna

  2. Vanuit het ministerie van VWS wordt er momenteel kritisch gekeken naar het verloop van de verschillende aanbestedingen en het effect op de jeugdsector/ sociaal domein. Vanuit GGZ Nederland willen met leden evalueren hoe de afgelopen aanbestedingen zijn verlopen en knelpunten in kaart brengen. De knelpunten die naar voren komen bij de bijeenkomst zullen wordne besproken met het ministerie om zo met elkaar te zorgen dat de sector minder belast wordt met deze vorm van zorginkoop.

Ik hoop jullie allemaal weer te zien

20 March 2018  -  20 March 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.