Avatar
20 March 2018 - marloes Martens plaatste:

Het succesvolle project WegWijs krijgt in 2018 een vervolg

Bevat je afdelingswebsite relevante informatie voor patiënten? Wie kan dat beter beoordelen dan patiënten zelf? In 2016 hebben de Stichting Borderline en Stichting Zelfbeschadiging het initiatief genomen om 17 websites van aanbieders van gespecialiseerde zorg bij depressie, angst, eetproblemen en persoonlijkheidsproblematiek te beoordelen. Elke afdeling die heeft meegedaan aan dit project heeft een adviesrapport ontvangen met verbeterpunten dat mondeling is toegelicht. Naast 17 adviesrapporten is er een rapport kwaliteit van websites  en een handreiking met daarin de belangrijkste adviezen over hoe zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg hun websites beter kunnen inrichten.

Wegwijs 2.0

In WegWijs 2.0 willen we de resultaten uit eerdere traject aanscherpen en verder uitrollen. Dat doen we door de resultaten bij de eerder deelnemende centra op te halen, de aanpak verder te verbreden, de handreiking aan te scherpen, en tot slot de aanpak verder uit te rollen.

He ik wil ook deelnemen

Is uw afdelingswebsite nog niet beoordeeld? Ga zelf aan de slag met de handreiking. Of neem contact op met de Stichting Zelfbeschadiging over de mogelijkheid je website door hen te laten beoordelen.

 

Looptijd project

Project WegWijs 2.0 loopt van februari tot en met december 2018.

1 February 2018  -  31 December 2019
Het succesvolle project WegWijs krijgt in 2018 een vervolg
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.