Avatar
21 March 2018 - Lilly Buurke plaatste:

Subsidieoproep open voor functie Triage acute ggz

Crisisdiensten en meldkamers die de Acuut Psychiatrische Hulpverlening (APH) triagefunctie in de regio uitvoeren, kunnen bij het ZonMw-Actieprogramma Verward Gedrag subsidie aanvragen voor pilots gericht op het ontwikkelen en/of versterken van APH-triagefunctie door de inzet (en training) van extra personeel bij de crisisdienst of op de meldkamer.

De subsidie kan worden aangevraagd voor pilots gericht op het uitbreiden van de inzet van personeel (ofwel op de meldkamer ofwel bij de crisisdienst) en voor het monitoren van de inzet van de APH-triagefunctie. De subsidie bedraagt maximaal € 70.000,- per project en heeft een looptijd van maximaal 6 maanden (tot uiterlijk 31 december 2018). Naar verwachting wordt vanaf 1 januari 2019 de nieuwe bekostigingssystematiek van acute ggz toegepast en vervalt de noodzaak voor aanvullende subsidiëring.

De deadline voor het indienen van subsidieaanvragen is 17 april 2018 om 14.00 uur.

Voor meer informatie zie website ZonMw:

https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/versterken-triage-en-meldfunctie-voor-mensen-met-acuut-verward-gedrag/

Voor toelichting: Lilly Buurke: lbuurke@ggznederland.nl

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.