Avatar
29 March 2018 - Irene Stöver plaatste:

Overzicht verantwoordingseisen en administratieve afspraken jeugd

Hallo allemaal,

Tijdens de bijeenkomst van de jeugd-financials vorige week, kwam naar voren dat de verantwoordingseisen en de administratieve gevolgen daarvan per gemeente/regio zo verschillen, dat een aantal leden een matrix heeft gemaakt met daarin een overzicht van alle eisen waar zij rekening mee moeten houden.

Omdat dit soort matrixen een goed beeld geven van de varianten op de 3 uitvoeringsvarianten, willen we vanuit GGZN proberen om tot een soort landelijke matrix te komen (waarschijnlijk een behangrol vol...). Een dergelijk overzicht kan ons helpen in de overleggen met betrekking tot de regelgekte in de (jeugd)ggz.

Heb jij/jullie ook zo'n overzicht gemaakt? Waarin al jullie afspraken per gemeente of regio zijn opgenomen? Zou ik dan een kopie mogen ontvangen?

NB; het gaat mij (uiteraard) niet om tariefafspraken oid, maar bijvoorbeeld wel/niet reistijd declarabel, maandelijks/4-wekelijks/per kwartaal productie overzichten sturen, enz.

 

Je kunt je (eigen vormgegeven matrix) sturen naar istover@ggznederland. Dankjewel avast!

 

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.