Avatar
3 April 2018 - Monique Strijdonck plaatste:

Bijeenkomst voor zorgverkopers vrijdag 20 april 2018

Op vrijdag 20 april organiseert GGZ Nederland een bijeenkomst zorgverkoop voor leden. De focus van deze bijeenkomst ligt vooralsnog bij zorgverkoop in de Zvw. In deze bijeenkomst zal Arteria Consulting een presentatie verzorgen over haar analyse van het zorginkoopbeleid curatieve ggz 2019. Zie dit bericht op GGZ-Connect voor links naar het zorginkoopbeleid 2019 van zorgverzekeraars. Daarnaast komen actuele thema’s aan bod zoals VIPP ggz en is er ruime mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Als jij zelf een thema wilt inbrengen, laat het ons weten. Dat kan bij Monique Strijdonck (MStrijdonck@ggznederland.nl). Dit kan ook zorgverkoop in één van de andere stelsels betreffen (Wlz, Justitie, Sociaal Domein).

De bijeenkomst is gepland op vrijdag 20 april van 13.00 tot 16.30 uur bij Stadscafe De Observant in Amersfoort (gewijzigd tov eerder bericht).

Er is plek voor maximaal 40 personen. Verzoek is of je je uiterlijk maandag 16 april wilt aanmelden bij Stephanie van Houtert (SvHoutert@ggznederland.nl).

We zien je aanmelding en input voor bespreekpunten graag tegemoet.

3 April 2018  -  20 April 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.