Avatar
3 April 2018 - Yvonne Moolenaar plaatste:

Dialoog met de staatssecretaris over actuele ontwikkelingen in de langdurende zorg

Op 19 april a.s. heeft de RIBW Alliantie haar jaarlijkse strategiedag, die dit jaar gericht is op de toekomst. Wij zijn verheugd te melden dat staatssecretaris Blokhuis (VWS) van 15.30u – 16.30u een uur komt om met aanwezigen van gedachten te wisselen over actuele ontwikkelingen, zoals de meerjarenagenda beschermd wonen en maatschappelijke opvang  en de toegang tot de wlz. Voor dit onderdeel, en de borrel daarna, zijn ook leden van de Federatie Opvang en GGZ Nederland van harte uitgenodigd om aan te sluiten.

Locatie: De Roode Schuur, Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk

Het programma is als volgt:

15.15u – 15.30u                Pauze  - binnenkomst leden FO/GGZ Nederland en staatssecretaris Paul Blokhuis        

15.30u – 16.30u                Dialoog tussen bestuurders en staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) over toekomstvisie en actuele ontwikkelingen

 Gespreksleiding: Frederique de Jong

Met aandacht voor de contourennotitie en toekomstvisie van de RIBW Alliantie. Actuele ontwikkelingen die onder meer aan de orde komen zijn de meerjarenagenda beschermd wonen en opvang en de toegang tot de Wet langdurige zorg voor ggz cliënten.

16.30u – 17.15u                Afsluiting:  Na vertrek van de staatssecretaris maakt Frederique de Jong samen met Jan Nekkers, Artie van Tuijn en aanwezigen de balans op van de dag.

Aletha Steijns presenteert haar visueel verslag.

17.15u – 18.30u                Borrel

18.30 – 20.00                     Diner*

 

  • Graag vernemen wij of u van plan bent te komen

  • U wordt dan om 15.15u verwacht.

  • Ook bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het diner: wilt u aan Natasja Esseboom, NEsseboom@ggznederland.nl  uiterlijk 16 april doorgeven of u aansluit bij het diner incl. evt. dieetwensen?

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.