Avatar
10 April 2018 - Anne Wil Roza plaatste:

Vraag om deelname aan onderzoek (vragenlijst) besteding toegewezen budget bij outputgerichte uitvoeringsvariant

Voor de afronding van zijn bachelor “medische informatiekunde” doet Mark Blokhuis onderzoek naar hoe men ervoor kan zorgen dat het voor zowel de zorgverlener als het ondersteunend personeel binnen de ggz duidelijk is hoe het toegewezen budget voor outputgerichte producten in het sociaal domein (specifiek Wmo en Jeugdwet) besteed kan worden.

Hiervoor heeft hij een vragenlijst opgesteld, die hij hiermee onder de aandacht brengt van ggz-aanbieders met de vraag deze in te vullen.

Iedereen die werkzaam is als of voor een aanbieder die zorg of ondersteuning levert in het sociaal domein kan de vragenlijst invullen. De vragenlijst is volledig anoniem en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Het invullen kan tot uiterlijk 22 april.

Via deze link komt u bij de vragenlijst terecht: https://nl.surveymonkey.com/r/budgetsociaaldomein.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de onderzoeker via het volgende mailadres: mark.blokhuis@nexus-nederland.nl. Vragen aan zijn begeleider kunnen worden gesteld via mailadres: arjen.sondag@nexus-nederland.nl.  Als u na afronding van dit onderzoek hierover terugkoppeling wilt, dan kunt u dit aan het einde van de vragenlijst aangeven.

De onderzoeker stelt het erg op prijs als u de vragenlijst invult.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.