Avatar
23 April 2018 - Jaap Schrieke plaatste:

Bijeenkomst implementatie Wet Verplichte GGZ: Save the date

Op 1 janauri 2020 treedt de Wet Verplichte GGZ in werking. In het veld merken wij dat de eerste orientaties op implementatie door instellingen worden gemaakt. Om onze leden daarbij te ondersteunen organiseert GGZ Nederland op vrijdag 8 juni een bijeenkomst. Zet deze datum alvast in je agenda.

In de bijeenkomst zal het Ministerie van VWS de wet toelichten. Enkele ggz-instellingen die al gestart zijn hebben we bereid gevonden op interactieve wijze hun bevindingen te delen. Verder kun je rekenen op bijdragen vanuit het ketenprogramma voor de informatieuitwisseling dat sinds februari 2017 loopt, de pilotregio's van dat programma en uiteraard GGZ Nederland zelf.

De bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders en andere professionals die bij de implementatie betrokken zijn, zoals Geneesheer-Directeuren, juristen en ICT-deskundigen.

Noteer nu alvast in je agenda vrijdag 8 juni, inloop tussen 12.00u en 12.30u, eindtijd 16.30u en daarna, afsluitend, een borrel. Het exacte programma maken we later bekend,

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.