Avatar
26 April 2018 - Annet Heijerman plaatste:

Lancering platform Integrale Specialistische Jeugdhulp

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie heeft samen met het Nederlands Jeugdinstituut een platform gelanceerd met goede praktijkvoorbeelden van integrale specialistische jeugdhulp. Werkt u met jeugd? Laat u inspireren tot een integrale aanpak in uw eigen werk, deel en vul vooral aan.

Op het platform kunnen professionals in de jeugdhulp zien hoe collega's over de grenzen van hun eigen vakgebied, discipline of sector heen kijken. Om kinderen en jongeren de best mogelijke zorg te kunnen bieden, dichtbij huis en passend bij hun zorgvraag. Het platform biedt inspiratie en uitwisseling van mogelijkheden om integraal te werken. Met als doel om kinderen en gezinnen met ernstige en meervoudige problemen de beste hulp te bieden.

Tijdens een inspiratiemiddag op 24 april werd het platform gelanceerd. Naast een plenaire lezing van Bert Wienen (Rijksuniversiteit Groningen), pitches over 3 praktijkvoorbeelden en verschillende actieve deelsessies, vertelde Lieke van Domburgh (directeur Pluryn en bestuurder van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie) over het belang van uitwisseling over integraal werken.

'Het gaat niet om promopraatjes, maar om het delen van ervaringen en valkuilen.' - Lieke van Domburgh

>> Bekijk het platform op www.goedepraktijkvoorbeelden.nl  

Lancering platform Integrale Specialistische Jeugdhulp
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.