Avatar
1 May 2018 - Sushma Gangaram Panday plaatste:

VZVZ dagen 4 oktober 2018 voor zorgaanbieders

VZVZ-ledendag 4 oktober 2018
Innovatie in de zorg: voor én met de patiënt, utopie of werkelijkheid?

De zorg innoveert in hoog tempo. Een gezonde voorwaartse beweging om de toenemende complexiteit van de gezondheidszorg bij te benen. Want we weten steeds meer over gezondheid, aandoeningen, behandeling, revalidatie en preventie. Die kennis staat borg voor een breed scala aan nieuwe oplossingen.

Goed nieuws voor de patiënt. Maar kan die patiënt zijn weg nog wel vinden in dit complexe zorglandschap? Verdwaalt hij niet in het snel groeiende aanbod aan gespecialiseerde zorgaanbieders en zorgverleners? Weet jij welke (online) mogelijkheden er zijn om je gezondheid zelf positief te beïnvloeden? En hoe jij die kan benutten?

Want de rol van de patiënt verandert: hij ondergaat gezondheidszorg niet langer, hij ontwikkelt zich tot een volwaardig gesprekspartner voor zijn zorgverleners en kan een actieve bijdrage leveren aan zijn behandeling. Is de patiënt daar klaar voor? Is de zorg er klaar voor? Hoe kunnen we elkaar helpen? Wat kunnen we van elkaar leren? Vragen waarop we samen met u een antwoord zullen vinden tijdens de VZVZ-ledendag op 4 oktober 2018.

Programma
U bent van harte welkom op onze jaarlijkse VZVZ-ledendag. We hebben een interessant programma voor u, waarin we het thema ‘Innovatie in de zorg: voor én met de patiënt’ vanuit verschillende invalshoeken belichten onder leiding van dagvoorzitter huisarts Valentijn Deijns. Zo geeft Jasper Wagteveld als ervaringsdeskundige zijn visie op snelheid en innovatie, gaat Annemarie Jorritsma in op de relatie tussen innovatie en beleving, vertelt Sergej van Middendorp wat we kunnen leren van muziek om innovatie en complexiteit hand in hand te laten lopen, en neemt André Kuipers, astronaut en ambassadeur van de aarde, ons mee in de wereld van technologie en innovatie.
> Bekijk het volledige programma

U komt toch ook?
Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te praten over innovatie in de zorg en de rol van de patiënt daarin. Meldt u snel aan, dan bent u verzekerd van een plek.
> Aanmelden, klik hier

Wanneer? Donderdag 4 oktober 2018 van 14:00 tot 21:00.

Waar? Van der Valk Hotel Utrecht.

Graag ontmoet ik u op de VZVZ-ledendag!

Hartelijke groet,

Antoon Kuijpers
Voorzitter Raad van Bestuur VZVZ

CGM Compugroup
Vanad Enovation

Maken deze dag mede mogelijk.

1 May 2018  -   4 October 2018
VZVZ dagen 4 oktober 2018 voor zorgaanbieders
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.