Avatar
3 May 2018 - Gerard van Unen plaatste:

UITNODIGING aan EXPERTS INFORMATIEVOORZIENING

Willen we de #regelgekte in de ggz aan banden leggen, dan kunnen we niet om de uitwisseling van gegevens met derden heen en zullen we ook op een creatieve en innovatieve manier aan de slag moeten met de informatievoorziening in onze instellingen. Daarom organiseert GGZ Nederland op korte termijn een aantal expertsessies informatievoorziening, speciaal voor professionals in de ggz met informatiebeleid in hun portefeuille.

Uitnodiging

Ben jij een data-analist, informatiearchitect, projectleider eHealth, projectleider EPD, directeur of manager ICT of ben je op een andere manier als expert bij het informatiebeleid in jouw organisatie betrokken? Zet dan de onderstaande data in je agenda en meld je aan voor de prikkelende expertsessies via idridder@ggznederland.nl.

Save the dates

24 mei, 9:00 - 13:00 uur, Prodentfabriek Amersfoort

26 juni, 9:00 - 13:00 uur, locatie volgt

11 september 13:00 - 17:00 uur, locatie volgt

30 oktober, 13:00 - 17:00 uur, locatie volgt

Tijdens de expertsessies laten we ons inspireren door experts van buiten de ggz, partijen met visie, durf en ondernemerschap. Zie de bijlage voor het programma op 24 mei a.s. en een doorkijkje naar de andere

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.