Avatar
3 May 2018 - dr. William Goossen plaatste:

Proeftuin zoekt referenten

GGZ Nederland zoekt referenten! In samenwerking met Vincent van Gogh ggz, voert GGZ Nederland een project uit. Dit is de proeftuin toepassen basisggegevensset zorg (BgZ) en zorginformatiebouwstenen (zibs) in de ggz.

De eerste conceptrapportages zijn afgerond. Nu zoekt GGZ Nederland enkele zorgverleners en een ICT architect / informatieanalist / functioneel beheerder die het leuk vinden om de materialen en de rapportage te reviewen. Review houdt in beoordelen op leesbaarheid, heldere opbouw, inhoudelijke correctheid, duidelijke argumentatie. Er is een bescheiden vergoeding aan verbonden.

In het project is de HASP richtlijn (Huisarts - Specialist) als kader gebruikt. De HASP is verdeeld in enveloppe, kern en dossiersamenvatting, elk met de bijbehorende gegevens. Per rubriek is gekeken welke zorginformatiebouwsteen de betreffende gegevens bevat en of e.e.a. afdoende overeenkomt. Ook wordt nu geanalyseerd hoe deze gegevens in de systemen van de ggz en de huisartsen aanwezig zijn en welke praktische vragen het gebruik van de zibs met zich meebrengt.

Indien u belangstelling heeft, meld u zich dan bij William Goossen:  wgoossen@ggznederland.nl

3 May 2018  -  20 May 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.