Avatar
8 May 2018 - Anne Wil Roza plaatste:

Uitnodiging Denktank IZO 5 juni

Op 5 juni organiseert het Zorginstituut een Denktank IZO. De denktank staat in het teken van mantelzorg zonder (digitale) hindernissen.

'Mantelzorgers ondersteunen' is een actueel onderwerp, waar nog een goede verbeterslag te maken is. Samen kunnen we mantelzorgers helpen hun onmisbare werk makkelijker te maken. Denk, doe en praat mee!

Datum: dinsdag 5 juni 2018

Tijd: 9.30 – 16.30 uur

Locatie: CORPUS Congress Centre Oegstgeest

Op deze dag krijgen deelnemers inzicht in de praktijk van mantelzorgers en de hindernissen waarmee zij te maken krijgen. Hoe kan het verbeteren van informatie-uitwisselingen helpen om hun belangrijke werk als mantelzorger makkelijker te maken? Tijdens twee plenaire presentaties en zes workshops gaan deelnemers met elkaar aan de slag om te bedenken hoe informatie-uitwisseling rondom mantelzorg beter georganiseerd kan worden.

Deze dag is primair bestemd voor informatiemanagers, beleidsmakers, bestuurders in de zorg en ondersteuning, bij overheden en uitvoeringsorganisaties. Vanzelfsprekend zijn ook mantelzorgers van harte welkom.

Lees hier meer over het programma en de aanmelding.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.