Avatar
9 May 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Psychiater Arnhem 2018/235

Medische specialisten die teams weten te motiveren en crisisinterventies een uitdaging vinden.

Vakgebied: medisch specialist
Opleidingsniveau: WO
Standplaats: Arnhem
Aantal uren per week: 58
Vacaturenummer: 2018/235

Wat ga je doen?

  • Je richt je bij deze doelgroep op behandeling, rehabilitatie en herstel, zowel met de patiënt, systeem en in de wijk;
  • je werkt in teamverband met verschillende disciplines waarin ieder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid heeft;
  • je behandelt een aantal patiënten zelf en werkt ook outreachend;
  • als psychiater en regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van de behandelplannen;
  • je geeft je advies en consult aan medewerkers van het multidisciplinaire team betreffende diagnostiek, indicatiestelling en behandeling;
  • je geeft supervisie aan arts-assistenten en participeert naar rato dienstverband in de achterwachtregeling van de instelling;
  • je levert actieve deelname aan de implementatie van het zorgprogramma en de ontwikkeling van het team.

Waar ga je werken?

De afdeling Specialistische Zorg Volwassenen omvat ambulante en klinische behandelingen voor volwassenen (18-60 jaar). De behandelingen worden conform diagnose ambulant specifieke zorgprogramma’s aangeboden. De zorgprogramma’s zijn: Stemming, Angst, Ontwikkelingsstoornissen, Psychose en EPA  en Persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast kent de afdeling een Crisisdienst/IHT. In toenemende mate wordt er samen gewerkt met andere afdelingen en organisaties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wens van de cliënt. Momenteel wordt er binnen de Braamberg een HIC ontwikkeld, waardoor er zeer intensieve klinische zorg geboden kan worden en zijn er FACT/IHT bedden waar de FACT en IHT teams de regie over hebben. Het maakt de afdeling tot een dynamische werkomgeving met innovatieve slagkracht.

Teams
De vacatures zijn voor meerdere plaatsen binnen de locatie Pro Persona Arnhem. Binnen het Fact VIP is er 20 uur psychiater beschikbaar, binnen de kliniek volwassenen is er een uitbreiding van 16 uur in het kader van de ontwikkeling van een HIC, binnen het regio team FACT noord is er 8 uur beschikbaar en voor de Crisisdienst/IHT ook 8 uur. Binnen het zorg programma Psychose en EPA, die uit de 5 Fact teams bestaat is er ook nog 6 uur beschikbaar voor de functie programmaleider, waarbij de voorkeur uitgaat naar een medisch specialist.

Het VIP team (vroege interventie 1e psychose)  richt zich voornamelijk op behandeling van mensen met eerste psychose  in de thuissituatie. Patiënten die in dit team worden behandeld zullen zich vooral in de leeftijd van 18 tot 30 jaar bevinden. De behandeling vindt plaats op basis van de vastgestelde zorgpaden en –modules in het  Zorgprogramma Psychose en EPA.  Een breed palet aan disciplines is werkzaam binnen het  team en er is sprake van een enthousiaste en prettige teamsfeer. Binnen dit team wordt er geparticipeerd aan het landelijke Hamlett (Handling Antipsychotic Medication: Long-term Evaluation of Targeted Treatment) onderzoek over kwaliteit van leven en gebruik van anti-psychotische medicatie.

Regio team Fact Noord is verantwoordelijk voor de zorg aan mensen met een psychotische stoornis en EPA binnen een bepaald postcode gebied van Arnhem en omgeving ten noord/westen van Arnhem. Je bent samen met een andere medisch specialist en klinisch psycholoog, regiebehandelaar in dit team. Het team bestaat uit ongeveer 9 fte aan medewerkers van verschillende disciplines. Er is sprake van een prettige werksfeer waarbij humor als erg belangrijk wordt gezien. De behandeling vindt veelal thuis plaats op basis van vastgestelde zorgpaden- en modules. De FACT teams werken intensief met elkaar samen.

Binnen de Kliniek Volwassenen is een HIC (High Intensief Care) unit in ontwikkeling voor de locatie Arnhem en Ede. Hiernaast blijven er bedden voor Medium Care voor de locatie Arnhem beschikbaar. De kliniek heeft momenteel 36 bedden en bestaat uit een groot verpleegkundig team en een multidisciplinair behandelteam. Er wordt intensief samen gewerkt met de IHT en de andere zorgprogramma’s.

De 8 uur voor de Crisisdienst/IHT zijn vooral gericht op het ondersteunen van de 7 maal 24 uur bezetting van de Crisisdienst.

Elk Zorgprogramma (ZP) binnen de Arnhem heeft een Programmaleider. De programmaleiders worden voor deze uren aangestuurd door het Hoofd Zorgprogramma. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van de inhoudelijke zorg voor mensen met een psychotische stoornis en/of ernstige psychiatrische aandoening. Samen met de zorgmanager van een team, wordt de zorg binnen het ZP vorm gegeven.

Pro Persona is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg en wil een High Performance Organization zijn. Een HPO is een organisatie die excellente zorg verleent en betere resultaten behaalt dan vergelijkbare organisaties over een langere periode. Voorop staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, langetermijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. Een ambitieuze doelstelling, waarvoor we jou hard nodig hebben! Wil ook jij graag een actieve bijdrage leveren aan dat wat Pro Persona een HPO maakt, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat vragen we van jou?

- Je hebt affiniteit met mensen met een psychotische stoornis;
- je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater;
- je bent in bezit van BIG registratie en AGB code;
- je bent maatschappelijk betrokken en op de hoogte van ontwikkelingen in het vak;
- je kunt goed samenwerken en heeft een stimulerende en verbindende rol binnen het team;
- je beschikt over zelfkennis en doorzettingsvermogen;
- je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 augustus 2018.

FWG functiegroep AMS € 4934,00-  8622,00

Werkdagen in overleg

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Info over Fellowship: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie/

Meer weten?

A.A.M. (André), Scholten, Zorgmanager Fact Centraal, Fact Zuid en Fact VIP Arnhem 
locatie: Wagnerlaan 2, 6815 AG Arnhem,  (026) 312 40 00
locatie: Amsterdamseweg 17a, 6814 GA Arnhem,  (026) 352 95 20
of  06-27065339, (026) 3708547

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=228

uiterste reactiedatum:
19 juni 2018

9 May 2018  -  20 June 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.