Avatar
14 May 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Verpleegkundig specialist Ede 2018/248

Pionierende, enthousiaste en vooral kundige verpleegkundig specialist gezocht!

Vakgebied: verpleegkundig specialist
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Ede
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2018/248

Wat ga je doen?

 • We zijn op zoek naar een  verpleegkundig Specialist die affiniteit heeft met ouderen;
 • je bent regie behandelaar, waarbij je verantwoordelijk bent voor de behandeling van een aantal cliënten;
 • je hebt brede kennis en ervaring in de psychiatrie;
 • je richt je bij deze doelgroep op behandeling, rehabilitatie en herstel, zowel met de patiënt, als familie als ook in de wijk;
 • je zorgt er mede voor dat wordt voldaan aan het caseloadbeheer, de productie, de dossierinhoud en de gestelde eisen aan administratie;
 • je draagt bij aan de ontwikkeling van de acute deeltijd;
 • draagt positief bij aan innovaties in de cliëntenzorg en in het behandelteam.

Waar ga je werken?

De afdeling ouderen omvat ambulante, klinische en deeltijdbehandelingen voor mensen vanaf 60 jaar. De behandelingen worden conform het zorgprogramma ouderen aangeboden. Er wordt intensief samen gewerkt met andere afdelingen en organisaties om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behandeling van de cliënt. Ook ligt de focus op het tijdig op- en afschalen van zorg, waarbij een intensieve samenwerking tussen alle betrokken disciplines de norm is.
 
De afdeling is volop in beweging, niet in de laatste plaats door het steeds veranderende veld om ons heen. Deels nieuwe aanmeldingen, deels afsluitingen na behandeling. Er is sprake van een grote groep cliënten die gestabiliseerd is maar een frequent contact nodig houdt. Soms specialistisch; soms richting BGGZ. Het team gaat veranderen doordat er collega’s met pensioen gaan. Dit biedt de mogelijkheid om nu een verpleegkundig specialist te werven!

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen;
 • je hebt specifieke kennis van de behandeling van psychiatrische ziektebeelden (bij ouderen) en ervaring in het werken in een ambulante setting;
 • je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en cliëntgericht en verbindend in de (multidisciplinaire) samenwerking, waarbij je een coachende stijl hanteert;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd aan per direct.
FWG functiegroep 60 (€ 2749,00 - € 4287,00)
Werkdagen in overleg
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden
voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sara Terhorst, zorgmanager ouderen Ede (06) 46 71 75 33

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Je solliciteert via onze website:

https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=233

Uiterste reactiedatum: 
18 juni 2018

14 May 2018  -  19 June 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.