Avatar
15 May 2018 - Emergis Werving & Selectie plaatste:

Kom werken bij Emergis als Woonbegeleider Koestraat Middelburg (uren per week: 28 - 32)

Voor de locatie Middelburg zijn we op zoek naar een medewerker die ons woonbegeleidingsteam wil versterken. Ben jij de collega die wij zoeken? Lees dan verder!

Jouw werkplek

De sector wonen richt zich op herstel en begeleiding van cliënten met langdurige en complexe problematiek. In de beschermde woonvormen wonen mensen die door hun psychiatrische ziekte langdurig aangewezen zijn op zorg en ondersteuning. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatievisie. Vanuit woonbegeleiding wordt toegewerkt naar zelfstandig wonen of begeleid zelfstandig wonen. De beschermende woonvormen in Walcheren hebben locaties in Middelburg en Vlissingen.

Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

  • De bewoners wonen op een BW om de kwaliteit van hun leven te stabiliseren of te ontwikkelen met betrekking tot financiën, zelfzorg, studie, werk/dagbesteding, gezondheid, sport, sociale contacten etc.
  • Bewoners gaan op zoek naar hun eigen krachten en mogelijkheden met als doel dat men zo zelfstandig mogelijk kan functioneren en participeren. Medewerkers ondersteunen hen bij dit proces.
  • Je standplaats is de Koestraat (Middelburg), met de mogelijkheid tot invalwerk op de andere BW's regio Walcheren.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

  • Je hebt een relevante opleiding op mbo/hbo-niveau, bij voorkeur een verpleegkundige opleiding.
  • Je vindt het interessant om met de bewoner(s) het proces aan te gaan van rehabilitatie en herstel.
  • Je houdt van uitdagingen en hebt visie en lef om doelen te bereiken, waarbij je buiten de gebaande paden om kan denken.
  • Je bent een creatieve teamspeler met een herstelgerichte houding en visie.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Kijk voor de volledige tekst op onze website: www.emergis.nl. Heb je interesse klik dan op de vacature, en klik daarna op ‘direct solliciteren’.

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.