Avatar
15 May 2018 - Hanneke Bax plaatste:

Symposium Vroegdetectie in de ggz 28 juni 2018

Op 28 juni a.s. organiseert Parnassia Groep het symposium Vroegdetectie in de ggz in Den Haag. Binnen de ggz weten we dat vroegtijdig ingrijpen veel leed voorkomt en kosteneffectief is. Reden om hierover vanuit het vakgebied kennis uit te wisselen en vroegdetectie hoger op de agenda te krijgen.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kinderpostzegels.

Programma
Het symposium richt zich op twee ontwikkelingen in de ggz:

  • vroegdetectie bij verschillende psychische stoornissen

  • nieuwe vormen van aanpak bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen van patiënten in de volwassenenzorg en de levensloopbenadering.

Tijdens een plenair ochtendprogramma en tijdens 11 verschillende workshops in de middag wordt aan deze laatste ontwikkelingen aandacht besteed. Deelnemers hebben de mogelijkheid om twee workshops te volgen. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie met inhoudelijk deskundigen, gemeenten en zorgverzekeraars over hoe vroegdetectie beter op de agenda te krijgen. Tijdens de workshops en de paneldiscussie leveren ervaringsdeskundigen een belangrijke bijdragen.

Meer informatie of aanmelden? Ga naar: www.parnassia-academie.nl/agenda/-/2039291/symposium-vroegdetectie.

28 June 2018  -  28 June 2018
Symposium Vroegdetectie in de ggz 28 juni 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.