Avatar
15 May 2018 - Peter-Paul Laarhuis plaatste:

Meer weten over de uitkomsten jeugdhulp?

Wat betekenen de uitkomsten in de jeugdhulp voor uw organisatie? Wilt u hierover meer weten? Neem dan deel aan een van de kennissessies die in het land worden georganiseerd.

Vele gemeenten hebben nieuwe jeugdhulp aanbesteed. Hierbij vragen gemeenten jeugdhulpaanbieders hun resultaten structureel te rapporteren. Maar waaruit bestaan deze resultaten precies? Hoe verzamelt en levert u deze resultaten aan bij alle gemeenten die jeugdhulp afnemen? En wat is een goede manier waarop gemeenten en aanbieders een gesprek kunnen aangaan over deze resultaten?

Kennissessies in Utrecht (24/5), Zwolle (31/5), Eindhoven (14/6), Arnhem (19/6) en Enschede (27/6) zijn nu gepland.

Toegang voor deze sessies is gratis, maar meldt u zich tijdig aan aangezien het aantal deelnemers beperkt is om een open gesprek tussen gemeenten en aanbieders te bewerkstelligen.

Meer informatie vindt u op  https://www.infinitcare.com/kennissessies-uitkomsten-jeugdhulp/ U kunt zich daar ook aanmelden.

Meer weten over de uitkomsten jeugdhulp?
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.