Avatar
16 May 2018 - afdeling P&O plaatste:

GZ-psycholoog 24-36 uur

MOC ’t Kabouterhuis is een gespecialiseerd behandelinstituut voor hele jonge kinderen en hun gezin. Wij onderzoeken en behandelen jonge kinderen en hun gezin met onder andere ontwikkelingsstoornissen en/of gedragsproblematiek. Vanuit acht locaties in Amsterdam en omstreken bedienen wij cliënten uit de jeugdzorg en de Jeugd GGZ.

MOC ’t Kabouterhuis groeit en gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Daarom zoeken wij met ingang van augustus/september 2018 GZ-psychologen die minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week beschikbaar zijn.

Functieomschrijving
Als GZ-psycholoog verricht je psychodiagnostisch onderzoek en ambulante behandelingen bij jonge kinderen tot 7 jaar, met een ontwikkelingsachterstand, opvoedingsproblemen en/of met psychiatrische problemen. Je bent de hoofdbehandelaar van de multidisciplinaire (ambulante) behandelingen en van de (deeltijd)groep(en). Je adviseert en ondersteunt ouders, orthopedagogisch medewerkers en eventueel andere disciplines die betrokken zijn bij de behandeling. Je levert een bijdrage aan de behandeling van het kind en het gezin: jouw doel is de optimale ontwikkeling van het kind te bevorderen. Je stuurt het diagnostisch proces van kinderen/gezinnen aan in groepsbehandelingen en in ambulante programma’s. Daarnaast beschik je over een uitgebreid en relevant netwerk en/of je bent in staat deze op te bouwen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde GZ-opleiding, en je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit in het verrichten van diagnostiek en behandeling  van jonge kinderen en hun ouders. Je weet vanuit de rol als hoofdbehandelaar de regie te nemen in de behandeling;

  • Je hebt ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen van diverse culturen en achtergronden en met psychiatrische problematiek;

  • Je hebt ervaring met veiligheidsproblematiek in gezinnen, en je bent in staat daar adequaat op te reageren;

  • Je werkt vanuit de IMH-visie;

  • Je kan uitstekend samenwerken en hebt een flexibele instelling;

  • Je bent bevoegd tot het geven van EMDR-behandelingen en/of geregistreerd bij de DAIMH als IMH-specialist;

  • Het is een pre als je de beschikking hebt over een auto i.v.m. huis- en schoolbezoeken;

  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 3.364,43 en maximaal € 5.294,85 bij een fulltime dienstverband.

’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O, telefoonnummer 020-6445351 of emailadres solliciteren@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag? Solliciteren doe je door ons online sollicitatieformulier in te vullen voor 27 mei 2018. Klik hier voor het formulier.  

Let op: de eerste gesprekken vinden plaats in de week van 4 juni 2018.

In de week van 28 mei 2018 hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

16 May 2018  -  27 May 2018
GZ-psycholoog 24-36 uur
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.