Avatar
16 May 2018 - afdeling P&O plaatste:

Gezinsbegeleider 20-32 uur per week

MOC ’t Kabouterhuis is een gespecialiseerd behandelinstituut voor hele jonge kinderen en hun gezin. Wij onderzoeken en behandelen jonge kinderen en hun gezin met onder andere ontwikkelingsstoornissen en/of gedragsproblematiek. Vanuit acht locaties in Amsterdam en omstreken bedienen wij cliënten uit de jeugdzorg en de Jeugd GGZ.
 

MOC ’t Kabouterhuis groeit en gaat nieuwe samenwerkingsverbanden aan. Daarom zoeken wij met ingang van augustus/september 2018 Gezinsbegeleiders die minimaal 20 uur en maximaal 32 uur per week beschikbaar zijn.

Functieomschrijving
Als gezinsbegeleider bij ’t Kabouterhuis begeleid je gezinnen met jonge kinderen van 0 – 7 jaar. Op een van onze locaties of bij het kind thuis. Je observeert, analyseert en begeleidt het gezin, met de inzet van diverse methodieken. Jouw focus ligt op het versterken van de competenties van ouders op alle gebieden, zodat de mogelijkheden van het kind ten volle worden benut. Je doet dit vanuit de IMH-visie.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde, relevante HBO-opleiding, je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;

  • Zowel de normale ontwikkeling van als de psychopathologie bij jonge kinderen kent geen geheimen voor je.

  • Je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen;

  • Je bent geregistreerd IMH-generalist of hebt affiniteit met de IMH-visie;

  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het werken met ouders met psychiatrische problematiek, complexe gezinssystemen en gezinnen waarin veilig opgroeien niet vanzelfsprekend is, en/of je hebt werkervaring in de GGZ volwassenenzorg;

  • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief, en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;

  • Wij hebben aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team;

  • Het is een pre als in het bezit bent van een auto i.v.m. huisbezoeken;

  • Je bent flexibel inzetbaar. Uren, werkdagen en werktijden worden in onderling overleg bepaald.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is conform de CAO-Jeugdzorg. Inschaling is op basis van opleiding en ervaring: minimaal € 2.454,34 en maximaal € 3.665,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

’t Kabouterhuis biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3 %, korting op OV- jaarkaarten en scholingsmogelijkheden.

Informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O, telefoonnummer 020-6445351 of emailadres solliciteren@kabouterhuis.nl

Solliciteren

Wil je graag bij ons aan de slag ? Solliciteren doe je door ons  online sollicitatieformulier in te vullen voor 27 mei. Klik hier voor het formulier.  

Let op: de eerste gesprekken vinden plaats in de week van 4 juni 2018.

In de week van 28 mei 2018 hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

16 May 2018  -  27 May 2018
Gezinsbegeleider 20-32 uur per week
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.