Avatar
16 May 2018 - A. Leijten plaatste:

Trajectbegeleider / IPS Coach

Kenter Jeugdhulp zoekt een Trajectbegeleider / IPS  Coach (Jeugdzorgwerker B) voor 32,00 uur per week voor de Factteams, locaties Hoofddorp en Haarlem.

Heb jij ervaring binnen de jeugdpsychiatrie en/ of verslavingszorg en wil jij onze cliënten helpen om hun plek in de maatschappij weer te vinden? Solliciteer dan snel!

De functie 

Als trajectbegeleider verleen je vanuit het zorgplan, begeleiding aan cliënten en aan het systeem. De begeleiding is gericht op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij in alle leefgebieden. De trajectbegeleider werkt vooral ambulant maar kan ook poliklinisch.

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met kennis van de arbeidsmarkt en de relevante wet- en regelgeving, financiën, huisvesting, GGZ, verslaving, dagbesteding en justitie.

Een afgeronde HBO- opleiding (MWD of SPH) en nadrukkelijk ervaring in het werken met gezinssystemen. Registratie bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is verplicht. Je bent flexibel en stressbestendig, geeft grenzen aan, gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en werkt outreachend en zelfstandig. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Kennis van verslaving en IPS opleiding is een pre. Je bent in het bezit van een auto.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale en ondersteunende werksfeer en veel mogelijkheden voor het bevorderen van je eigen deskundigheid. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg schaal 9 (min. € 2.454,34 en max. € 3.665,68 bruto per maand op fulltime basis). Dit betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar voor 32 uur per week. Je maakt onderdeel uit van twee Fact teams binnen Kenter in Haarlem en in Hoofddorp, per team werk je dan 16 uur per week. Voor indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Twiggy Lejeune, tel: 06-8195 7046. Wij stellen het zeer op prijs als je solliciteert. Je kunt online reageren op deze vacature tot 12 juni 2018, via de volgende link https://kenterjeugdhulp.nl/vacatures/2038461/

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

16 May 2018  -  12 June 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.