Avatar
17 May 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Zorgmanager LFPZ Zeeland 2018/253

We zijn op zoek naar de spreekwoordelijke duizendpoot: iemand met gevarieerde talenten die in staat is om een heterogene groep medewerkers aan te sturen en die evenveel uitdaging ziet in de bedrijfsvoering van technische werkplaatsen als in het ontwikkelen van nieuw dagbestedingsaanbod voor onze ouder wordende populatie. 

Vakgebied: zorgmanager
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Zeeland
Aantal uren per week: 36
Vacaturenummer: 2018/253

Wat ga je doen?

Als zorgmanager van Delta geef je leiding aan een team van ruim 16 rehabilitatie medewerkers met een zeer gevarieerde achtergrond. Je zorgt voor de verbinding tussen de werkplaatsen en het woongebouw en je bewaakt de kwaliteit van het aanbod. Daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid zoals werving & selectieprocedure, functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding. Je draagt zorg voor het vinden van een goede balans tussen taken en mogelijkheden van en binnen het team. Vanuit de afdelingen van Delta wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de behandeling en begeleiding van de bewoners.
Een specifieke taak is het onderhouden van externe contacten met opdrachtgevers. Als zorgmanager van Delta ben je tevens accountmanager en is het jouw verantwoordelijkheid om, samen met je collega accountmanager vanuit de afdeling Delta Nijmegen, zorg te dragen voor voldoende en gevarieerde werkzaamheden.
Daarnaast is het verder ontwikkelen en stimuleren van methodisch werken een essentieel onderdeel van de functie evenals het leveren van een bijdrage aan beleidsontwikkeling. Je draait vanuit je functie als zorgmanager mee in de diensten als Hoofd van Dienst.

Waar ga je werken?

De Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ) is een voorziening voor TBS-gestelden, wiens behandeling meer dan zes jaar heeft geduurd en bij wie stabilisatie en kwaliteit van leven de belangrijkste begeleidingsdoelen zijn. In totaal heeft de LFPZ 92 plaatsen in het dorp Zeeland, gemeente Landerd. Een prettig terrein in een landelijke omgeving, waar wonen, werken en recreëren worden gecombineerd. Op dit terrein bevinden zich ook de werkplaatsen van de afdeling Delta, waar een grote variatie van dagbestedingsacitviteiten wordt aangeboden. De LFPZ heeft ook nog acht plaatsen binnen de behandelkliniek van de Pompestichting in Nijmegen en zes plaatsen binnen de P.I Vught.
Dagbesteding in de LFPZ levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van positieve factoren en gaat hospitalisatie tegen. Het draagt bij aan een goede dagstructuur en verbetert de kwaliteit van leven van onze bewoners: één van de pijlers van de LFPZ.

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.


De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.


De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Wat vragen we van jou?

  • Relevante opleiding op HBO-niveau, aangevuld met een opleiding op managementgebied;
  • kennis van de forensische doelgroep van de organisatie;
  • kennis en inzicht in algemeen-, financieel-, personeels- en informatiemanagement is noodzakelijk;
  • in staat om richting en sturing te geven aan teams;
  • integer, doelgericht en initiatiefrijk;
  • het kunnen vertalen van trends en ontwikkelingen naar beleid en werkwijzen en in staat daar draagvlak voor te creëren.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 augustus 2018

FWG functiegroep 60 (€2749,00 - €4287,00)

Werkdagen in overleg.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Frans Lukassen, zorgmanager Delta, (0486) 45 95 00 (toestel 571).

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

 

Uiterste reactiedatum
5 juni 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpompestichting.nl/site/Vacatures/?id=143

17 May 2018  -   5 June 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.