Avatar
17 May 2018 - Mobiliteitscentrum ProPersona plaatste:

Adviseur zorgregistratie Wolfheze 2018/251

Het fundament ligt er. Het is jóuw uitdaging om mee te werken aan een toekomstbestendig zorgregistratiesysteem, waardoor je een waardevolle bijdrage levert om de zorgkosten in toom te houden.

Vakgebied: applicatiebeheerder zis decentraal
Opleidingsniveau: HBO
Standplaats: Wolfheze
Aantal uren per week: 32
Vacaturenummer: 2018/251

Wat ga je doen?

Als adviseur zorgregistratie ben je aanspreekpunt voor behandelaren, zorgmanagers en directeur(en) van een resultaatverantwoordelijke eenheid. Je toetst of wordt gewerkt volgens afgesproken zorgregistratieve procedures en processen. Indien nodig en/of gewenst signaleer je verbeterpunten, breng je adviezen uit en organiseer je trainingen. Samen met je collega-adviseurs werk je aan innovaties om de systemen steeds meer lean en voor óns te laten werken. In de praktijk betekent dit dat je veel in gesprek bent met interne klanten, collega’s uit andere teams en externe gesprekspartners van financiers om samen continu juiste, tijdige en volledige registratie van zorg mogelijk te maken.
 

Waar ga je werken?

De vijf adviseurs zorgregistratie vormen samen een hardwerkend en humorvol team, onder leiding van de manager zorgregistratie en facturering. Het team valt onder Financiën & Vastgoed. Deze stafdienst bestaat uit zo’n 85 medewerkers, grotendeels werkzaam in Wolfheze, en samen verantwoordelijk voor contractering, financiën, controlling en huisvesting.
Pro Persona Groep is een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.
 

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken op de eerste plaats een prettige collega. Iemand die maatschappelijk betrokken is en het verschil wil maken binnen een mooie organisatie. Je hebt een eigen visie op zorgregistratie en staat daar ook echt voor. Vanuit persoonlijk leiderschap lever je een waardevolle bijdrage aan de koers binnen de afdeling. Je beschikt over een succesvol afgeronde en relevante opleiding op HBO-niveau (bedrijfs-/informatiekunde, automatisering, zorgadministratie en/of wet- en regelgeving). Je hebt aantoonbare kennis van (ontwikkelingen in) de zorgsector. Je kunt goed zelfstandig én samen werken, bent communicatief vaardig en hebt de ambitie om proactief en continu bij te dragen aan verbeteringen. Werkdruk en deadlines schrikken je niet af.
 

Wij bieden

Wij bieden jou een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte, in een dienstverband van 32 uur per week met een bruto maandsalaris in FWG 50, afhankelijk van opleiding en ervaring (€2091,00 - €3467,00 per maand bij een 36-urige werkweek). Het gaat om een jaarcontract. Bij een goede samenwerking en stabiele bedrijfseconomische omstandigheden krijg je een vast contract aangeboden. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden: laptop en mobiel, vakantietoeslag (8%), een reiskostenvergoeding, 23 vakantiedagen bij fulltime dienstverband, pensioen bij PFZW, korting op een ziektekostenverzekering bij IZZ en een eindejaarsuitkering/13e maand (8,33%). Ook zijn er mogelijkheden voor bijscholing, fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Roy van Dongen, manager zorgregistratie en facturering, 06 29 00 39 67 of solliciteer direct!

Procedure en reactietermijn

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

Uiterste reactiedatum
8 juni 2018

Solliciteren
Je solliciteert via onze eigen website: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/?id=236

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

17 May 2018  -   8 June 2018
Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.