Avatar
11 June 2018 - Anne Wil Roza plaatste:

Conceptspecificaties voor release 2019 iWmo/iJW gepubliceerd

Zorginstituut Nederland heeft de conceptspecificaties voor de release 2019 gepubliceerd voor de iJW en de iWmo. De release is erop gericht meer duidelijkheid te verschaffen door:

 • Het gebruik van regieberichten te verduidelijken en aan te scherpen;

 • Declaratie- en facturatieberichten meer te harmoniseren met de overige berichten;

 • Kleine technische en functionele verbeteringen.

   

  Alle documenten die de release betreffen zijn te vinden op deze overzichtspagina. Het document “functionele wijzigingen” beschrijft de belangrijkste wijzigingen.

  Speciale aandacht wordt gevraagd voor de documenten  “toelichting bij de ontwikkeling van de conceptspecificaties” en de “procesbeschrijving”.

  Op basis van de reacties die komen op het document “toelichting bij de ontwikkeling van conceptspecificaties” worden knopen doorgehakt met betrekking tot het vullen van de outputgerichte uitvoeringsvariant en het (a)specifiek toewijzen bij regieberichten (start/stop zorg).

  Het document “procesbeschrijving iJW2.3” moet meer eenduidigheid bieden in de werkwijze binnen het jeugddomein.  

  Over de termijn van ingaan van de release komt later informatie.

  U wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de conceptspecificaties en de documenten. Dit kan tot donderdag 21 juni via info@istandaarden.nl.

   

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.