Avatar
11 June 2018 - Anne Wil Roza plaatste:

Conceptspecificaties voor release 2019 iWlz gepubliceerd

Zorginstituut Nederland heeft de conceptspecificaties voor de release 2019 voor iWlz gepubliceerd.

Het gaat voor de iWlz om een zeer kleine revisierelease die per 1 januari 2019 van kracht wordt. Wijzigingen die worden doorgevoerd hebben voornamelijk betrekking op operationele bedrijfsregels die het werken met iWlz duidelijker maken. De enige technische aanpassing die wordt doorgevoerd, is de aanpassing van een codetabel. De impact van deze release is voor softwareleveranciers dan ook minimaal.

Gezien het kleine pakket aan wijzigingen die iWlz 2.0.1. met zich meebrengt en de minimale impact op softwaresystemen, is gekozen voor implementatie via een big bang-scenario. Dit houdt in dat de invoering van deze release geen conversieperiode kent. Gebruikers van iWlz dienen op de ingangsdatum dus direct over te gaan op de nieuwe release.

De conceptspecificaties zijn te vinden op deze overzichtspagina.

U wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de conceptspecificaties en de documenten. Dit kan tot donderdag 21 juni via info@istandaarden.nl

 

Om te kunnen reageren dien je geregistreerd en ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen. Ben je nog geen lid van GGZ connect dan kun je je hier gratis registreren.